Kies taal  Nederlands  

Acties & wedstrijden

(een selfie op Wolky’s) en ding mee naar een gratis paar schoenen!    

WOLKY'S OP REIS


Stuur een foto van jouw Wolky’s of Cloud 9-schoenen
op een bijzondere plaats naar Wolky.VOOR ONZE FANS

Ben jij ook een echte Wolky-fan en wil je met ons delen waarom? 
Stuur dan een mail waarin je beschrijft wat je zo fijn vindt aan jouw favoriete Wolky’s. We verloten onder alle inzendingen een paar gratis Wolky’s!

WOLKY-OPVOUWTAS VAN LOQI (VERLOPEN)
Gelukkig voor het milieu en voor jezelf, want komend seizoen maak je goede sier met de Wolky-tas van LOQI: handig opvouwbaar met een klein zipper-tasje waarin je de grote tas opbergt als je ‘m niet nodig hebt. Wil je kans maken op deze Wolky-tas van LOQI?
 
GEAR-KLEURWEDSTRIJD (VERLOPEN)
Kleur, schilder, beplak de kleurplaat van de GEAR zo mooi en bijzonder mogelijk en stuur de kleurplaat naar Wolky. Je maakt dan kans op een gratis paar Wolky’s (voor vrouwen) of Cloud 9-schoenen (voor mannen) naar keuze. Iedereen kan meedoen.

WOLKY-FLEECEDEKEN (VERLOPEN)
Een van de werken van Wolky’s huisillustratrice Jet Bergmans vormt de basis voor het ontwerp van deze heerlijk warme fleecedeken, die bovendien is voorzien van bekende slogans van Wolky. Wil je kans maken op deze Wolky-Fleecedeken?

BIKER-KLEURWEDSTRIJD (VERLOPEN)
Kleur, schilder, beplak de kleurplaat van de BIKER zo mooi en bijzonder mogelijk en stuur de kleurplaat naar Wolky. Je maakt dan kans op een gratis paar Wolky’s (voor vrouwen) of Cloud 9-schoenen (voor mannen) naar keuze. Iedereen kan meedoen.