Kies taal  Nederlands  

Wolky

Trek een paar Wolky’s aan en je merkt meteen:
voeten houden van Wolky. Comfort is het uitgangspunt.
Met een anatomisch gevormd voetbed en een doordacht ontwerp van leest en pasvorm, maar ook volop aandacht
voor styling en kleur, een afgewogen materiaalkeuze en
een gedegen afwerking. Wolky gaat al meer dan vijfendertig jaar voor kwaliteit. En staat voor langdurig plezier van een modieuze schoen met een herkenbaar design en dito comfort.


OER-HOLLANDS FAMILIEBEDRIJF
Wolky is een oer-Hollands familiebedrijf dat sinds 1982 een uitgebreide collectie damesschoenen heeft opgebouwd: van sandalen, schoenen en pumps tot klompjes en laarzen.
Voor heren is daar een speciaal label aan toegevoegd: Cloud 9.
Tot ver buiten de landsgrenzen heeft Wolky een goede naam opgebouwd en met meer dan 2000 verkooppunten wereldwijd vinden de schoenen hun weg naar consumenten van alle denkbare nationaliteiten.

 

De Wolky logo's sinds de oprichting in 1982:
1982-1985 1985-1999 1999-heden

 

SUCCESVERHAAL
Het succesverhaal begon met één sandaal: de Alto.
Een beetje alternatief, een beetje ludiek. Met verstelbare banden en een fantastisch voetbed dat zich naar de voet zet. De Alto ontketende een ware revolutie in schoenenland en nog steeds weet Wolky nieuwe consumenten te verrassen met het comfortabele voetbed. Anatomisch gevormd, schokdempend, uitneembaar en voorzien van een extra
laag memory foam zodat het zich volledig kan vormen
naar de voet.

 

HERKENBARE STIJL
In de jaren na de introductie van de Alto breidde de collectie steeds verder uit en ontwikkelde Wolky een heel eigen, unieke en herkenbare stijl. Een stijl die wordt gekenmerkt door kwaliteit, comfort, een modieuze uitstraling en vernieuwing. Ieder seizoen komen er nieuwe modellen op de markt. Telkens ietsje anders, telkens weer vernieuwend. Maar altijd met behoud van datgene wat aan de basis ligt van het succes van Wolky: een innovatief kwaliteitsproduct met een herkenbare stijl.

EERLIJK PRODUCT
Inmiddels zijn er meer dan vijfentwintig schoenlijnen per seizoen. Milieuvriendelijke materialen worden steeds vaker gebruikt, zoals leer dat aan de strengste eisen voldoet en gerecycled rubber voor de zolen. Vernieuwing met een scherp oog voor materiaal, comfort, kleur, design en duurzaamheid staat na dertig jaar nog steeds met stip op nummer één. Wat klein begon is dankzij volharding en een sterk geloof in een eerlijk product uitgegroeid tot een merk van wereldformaat.
Stap in de wereld die Wolky heet.