Kies taal  Nederlands  

Wolky Cares

WOLKY CARES
Wolky vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Daarom steunt

Wolky verschillende goede doelen, zoals de Spibi Foundation,
het Leontienhuis, Fashion for Education (FFORE) en Kuychi.

 

WOLKY X SPIBI FOUNDATION

WATERORTHESEN
VOOR JULIAN
Dit is Julian, hij heeft Spina Bifida en een paar jaar geleden heeft de Spibi Foundation hem geholpen bij het op maat maken van zijn loopfiets.
Meer lezen? Klik hier.
 
Spibi-Foundation

 


LEONTIEN FOUNDATION
 

WOLKY X LEONTIEN FOUNDATION

MINDER KANS OP BLESSURES, MEER WANDELPLEZIER!
Wolky is sinds de opening sponsor van het Leontienhuis, een inloophuis voor jongeren met een eetstoornis en hun naasten. Oprichtster Leontien Zijlaard-van Moorsel is op haar beurt ambassadrice van Wolky’s e-walk®, de e-bike onder de loopschoenen. Omdat Leontien zich inzet om vrouwen meer te laten bewegen, is de e-walk® een schoen naar haar hart.
Meer lezen? Klik hier.

 

WOLKY X FASHION FOR EDUCATION (FFORE)

BE BRAVE,
BE DIFFERENT
Is een opleiding in Nederland de normaalste zaak van de wereld, in veel gebieden in Marokko is het voor jonge meisjes geen vanzelfsprekendheid. Nassira Boudhan (40) ondervond dat aan den lijve en vindt: dat moet anders en vooral beter. Met Fashion for Education (FFORE) geeft zij vrouwen en kinderen in haar geboortestreek, en hopelijk later in heel Marokko, de kans op educatie én een toekomst.  Meer lezen? Klik hier.
 
A-lief

 


Kuychi
 

WOLKY X KUYCHI

HOME IS WHERE
THE HEART IS
“Het was alsof ik werd geroepen. Ik had een documentaire gezien over straatkinderen in Lima en voelde heel sterk dat het tijd werd om iets aan het leven terug te geven. Ik plande een reis naar Peru en was onder de indruk van de overweldigende natuur en indrukwekkende historie, maar werd vooral geraakt door de schrijnende leefomstandigheden van de kinderen in de arme wijken.”  Meer lezen? Klik hier.