Wolky’s Fit2Feet schoenen

Wolky’s Fit2Feet schoenen (afkorting F2F) passen zich aan de vorm van je voet aan, zonder dat je dat aan de buitenkant kunt zien. Ze hebben zelfs een speciale uitsparing voor mensen met hallux valgus (je weet wel, die nare knobbel bij de aanzet van de grote teen). Met Wolky’s unieke (en gepatenteerde!) Fit2Feet methode zorgen we ervoor dat de schoen meerekt waar het nodig is, terwijl het op alle andere punten wel vorm en stevigheid behoudt! 

Bekijk hieronder een overzicht van Wolky’s Fit2Feet modellen. Veel van deze modellen zijn verkrijgbaar bij jouw plaatselijke Wolky-winkel. Liever online shoppen? Shop de Fit2Feet-modellen dan op de website van Wolkyshop.

Nog meer Fit 2 Feet pumps bij Wolky@Work

Onder de merknaam Wolky@Work heeft Wolky óók een uitgebreide collectie Fit2Feet pumps ontwikkeld. Bij Wolky@Work vind je pumps in blauw, zwart en cognac, met hakhoogtes variërend tussen de 1 en 6 centimeter. De pumps zijn hier verkrijgbaar vanaf maat 35 tot en met maat 43, inclusief halve maten. Ideaal! Want zéker bij een pump komt de maatvoering nogal nauw.

Let op: deze schoenen zijn niet te koop in onze winkels en alleen te bestellen via de Wolky@Work website.