Twee verschillende schoenmaten

Wie twee verschillende schoenmaten heeft, ziet zichzelf genoodzaakt om twee paren aan te schaffen: van elke maat een paar waarna er 2 schoenen overblijven. Zonde! Om deze reden biedt Wolky een speciale service: het Odd Sized Shoe Programme. Of in het Nederlands: het Onparen Programma. Een onpaar wil zeggen: een paar schoenen van hetzelfde model, maar met twee verschillende maten. Bijvoorbeeld een linkerschoen in maat 38 en een rechterschoen in maat 40. Vrouwen met twee verschillende schoenmaten kunnen daardoor nu eindelijk één goed zittend paar kopen. Hieronder vind je een overzicht van alle modellen die in het Onparen Programma van het voorjaar van 2023 zijn opgenomen.

Goed om te weten

  • De levertijd van een onpaar is zo’n 21 dagen. Dat komt omdat onze schoenmakers in Portugal speciaal voor jou een nieuw paar schoenen gaan maken. Zo is er geen waste

  • Voor een onpaar betaal je de prijs van één paar schoenen + 25,-. Omdat deze schoenen speciaal voor jou worden gemaakt, is afname verplicht. 

  • Onparen kunnen niet online worden besteld. Je kunt hiervoor terecht bij een Wolky-verkooppunt. Dit doen we zodat je de schoenen kunt passen en zeker weet dat je de juiste maat gaat ontvangen.