Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Bomen
planten

Bomen planten

Bij Wolky nemen we duurzaamheid erg serieus. We hebben ten slotte maar één aarde, en daar moeten we zuinig op zijn. Elke dag zetten we – samen met jou – extra stappen om onze CO2 voetafdruk op deze planeet te verkleinen. Eén van de manieren waarop we dit doen is door het wereldwijd planten van bomen. We zijn daarvoor trotse bomenpartner van stichting Trees for All. We vertellen je er graag meer over.

Voor elke bestelling die jij plaatst bij Wolky, help jij ons met het planten van bomen in Nederland én buitenland.

WOLKY EN TREES FOR ALL

Nederlanders zijn kampioen online winkelen. We winkelen er dan ook helemaal op los! Maar hierdoor versturen we ook ontzettend veel dozen het magazijn uit. Daarom willen we iets terug doen. Bij Wolky willen we bewustere keuzes maken en een positieve bijdrage leveren aan het milieu en aan onze leefomgeving. Door onze samenwerking met Trees for All, zijn we samen (wereldwijd) op weg naar vergroening!

Voor elke donatie ontvangen wij van Trees for All een certificaat. Hieronder kun je de certificaten downloaden en zien hoeveel bomen wij samen al hebben kunnen planten!

500 bomen | mei 2024

500 bomen | juni 2023

500 bomen | december 2022

500 bomen | december 2021

120 bomen | juni 2021

Waarom bomen?

Bomen en planten spelen een sleutelrol in milieu en het klimaat. Dat is ook logisch want één van de meest voorkomende eigenschappen die planten en bomen met elkaar gemeen hebben, is het produceren van zuurstof. Niet gek dus dat er voldoende bossen op de wereld moeten komen. Toch zijn het er nog lang niet genoeg… Daar moet dus snel verandering in komen!

Meer over trees for All

Trees for All investeert in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bomen te planten en te herstellen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden. Dit doen zij in de strijd tegen klimaatverandering. Samen met bedrijven en particulieren, zet Trees for All zich in voor een gezonder klimaat, betere leefomstandigheden, herstel van natuur en biodiversiteit. Daarnaast is Trees for All de enige aanbieder van CO2-compensatie via duurzame bosprojecten die aan de strenge eisen voldoen van het CBF-keurmerk.

Meer weten? Lees er alles over op de website van Trees for All.

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten