Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

COME WORK WITH US

Wolky heeft 10 prachtige winkels in Nederland en natuurlijk een grote online shop. Ons team bestaat uit enthousiaste winkelmedewerkers, klantenservice medewerkers, logistiek medewerkers, sales & marketing medewerkers en visuele communicatie medewerkers. Lijkt het je leuk om te werken bij Wolkyshop? Als we vacatures hebben, dan vind je deze hieronder.

verkoop-medewerker wolkyshop doetinchem

Bekijk vacature >

Open sollicitatie

Zijn er geen vacatures die binnen jouw profiel passen? Doe een open sollicitatie. Wie niet waagt, wie niet wint... Stuur een e-mail naar info@wolky.nl en we zorgen ervoor dat jouw sollicitatie aan het juiste adres beland. Beloofd!

STAGE LOPEN?

Heb je belangstelling voor een stageplaats in een van onze shops of op ons kantoor? Neem dan contact op via onderstaande gegevens en geef aan om wat voor een soort stage het gaat. Wij begeleiden stagiaires van diverse opleidingen, van KMBO tot HBO. 

Werken en leren met een SBB-leerovereenkomst
Wij zijn een erkend SBB-leerbedrijf en wij bieden de mogelijkheid om opgeleid te worden in samenwerking met een ROC en SBB tot (eerste) verkoopmedewerker of filiaalhouder-ondernemer. Ook voor stages in sales, marketing en (video)editing kun je bij ons terecht op ons kantoor in Houten. Heb je belangstelling hiervoor, neem dan contact op via onderstaande contactgegevens!

Bij Wolkyshop werken?
Neem contact met ons op!

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten