Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Inspiratie

Op deze pagina vind je nuttige informatie in leuke blogs. Wil je weten waar je lekker een dagje kunt shoppen? Of zoek je tips voor brede voeten? Lees snel verder in een van onze blogs!

Inspiratie

tips voor stinkende schoenen

Stinkende schoenen

Het is tijd om een probleem aan te pakken waar veel mensen mee kampen: stinkende schoenen. Je voeten hebben soms veel te verduren: je gebruikt ze immers bijna de hele dag! We hoeven er geen doekjes om te winden: van langdurig bewegen krijg je zweetvoeten, en van zweetvoeten wordt niemand blij. Komt dit vaak voor, dan kan het zijn dat de zweetgeur in je schoenen trekt. Het gevolg is stinkende schoenen. Daar wordt zéker niemand blij van. Je wilt er dan ook zo snel mogelijk van af. In dit blog geven we je tips voor stinkende schoenen ontgeuren.

Lees meer >

8 juli 2024

Schoenentrends

Schoenentrends zomer 2024

Ben je op zoek naar een portie schoeninspiratie voor deze zomer? Met zo’n breed aanbod kan het je wel eens duizelen, dat begrijpen we! In dit blog vertellen we je alles over dé schoenentrends van deze zomer. Van ballerina’s tot sneakers, welke schoenen zijn echt hip dit jaar? En niet alleen hip, welke schoenen zijn ook prettig om op te lopen? Bij Wolky gaan stijl en comfort hand in hand. Aan het eind van dit blog ben jij he-le-maal klaar voor de zomer.

Lees meer >

27 juni 2024

nieuwe schoenen inlopen

Nieuwe schoenen inlopen

Schoenen inlopen: een (soms langdurig) proces waarbij nieuwe schoenen zich aanpassen aan de vorm en bewegingen van jouw voeten. Het inlopen van schoenen kan heel irritant zijn. Maar niet getreurd, met een paar Wolky’s aan je voeten zit je goed. Waarom? Nou, Wolky schoenen hoef je over het algemeen niet in te lopen! Trek ze aan en je kunt gaan! Heb je toch schoenen gekocht die je wel moet inlopen? In dit blog vind je tips over schoenen inlopen. 

Lees meer >

25 juni 2024

klompen voor in de zorg

Speciaal voor de zorg: Wolky’s Multi Clog

Goede schoenen zijn essentieel om je werk goed uit te kunnen voeren. Zéker als je in de zorg werkt. Lange dagen (of nachten) staan, dat gaat zijn tol eisen voor je voeten. Gelukkig weten we daar bij Wolky wel raad mee. Onze Multi Clog is speciaal ontwikkeld voor de zorgsector. Met allerlei kenmerken om de klomp zo comfortabel mogelijk te maken, wordt zo’n lange shift een makkie! 

Lees meer >

10 juni 2024

schoenen voor moeilijke voeten

Schoenen voor moeilijke voeten

Je kent het misschien wel: je bent al honderden schoenenwinkels afgegaan, maar je hebt geen enkele schoen kunnen vinden die écht lekker zit. Schoenen voor jouw moeilijke voeten, die vind je niet zomaar bij de eerste de beste winkel. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden, ook voor jouw voeten. Ons streven is om voor iedere voet een perfecte schoen te maken. De perfecte schoenen voor jouw (moeilijke) voeten? In dit blog helpen we je die te vinden!

Lees meer >

3 juni 2024

Stewardess sneakers: Wolky’s Sofia

Steeds vaker mogen stewards en stewardessen sneakers dragen onder hun uniform. Zo ook bij de KLM! Een verandering die meegaat met de tijd. Dat klinkt Wolky als muziek in de oren! Speciaal daarom hebben we bij Wolky@Work een blauwe sneaker aan de collectie toegevoegd. Een sneaker die er niet alleen hip uitziet, maar ook nog eens écht comfortabel loopt.

Lees meer >

3 juni 2024

piepende schoenen

Piepende schoenen

Héél irritant: piepende schoenen. En al helemaal vervelend als je een stille ruimte binnenkomt – de bibliotheek of een vergaderzaal bijvoorbeeld. Piepende schoenen trekken ongewenste aandacht. Je wil er dan ook zo snel mogelijk van af. Maar, hoe doe je dat? In dit blog geven we je 5 tips om van je piepende schoenen af te komen. Lees snel verder!

Lees meer >

28 mei 2024

hippe schoenen voor steunzolen

Hippe schoenen voor steunzolen

Wie steunzolen heeft kent het dilemma vast: veel hippe schoenen hebben geen uitneembaar voetbed. Hartstikke vervelend, want ook als je voeten wat persoonlijke support nodig hebben moet je hippe schoenen kunnen dragen. Gelukkig hebben we bij Wolky hippe schoenen voor steunzolen.

Lees meer >

23 april 2024

Multi Clog

Even een container aan de weg zetten, in de tuin werken of de hele dag in huis rommelen? Juist voor de uren die je thuis en om je huis besteedt, is het belangrijk om comfortabele, ondersteunende schoenen te dragen. Speciaal daarom hebben we de Multi Clog ontwikkeld. Gemaakt om jouw leven makkelijk en comfortabel te maken; je schiet ze zo even aan! 

Lees meer >

18 april 2024

Wolky voor gevoelige voeten

Zachte schoenen voor gevoelige voeten

Gevoelige voeten kunnen op verschillende manieren voorkomen. Zo kan je last hebben van een aantal gevoelige plekken rondom je voeten, maar ook zenuwschade in je gehele voet. Zachte schoenen voor gevoelige voeten zijn een must. Het dragen van de juiste schoenen kan een groot verschil maken qua comfort voor je voeten.

Lees meer >

16 april 2024

Doorgezakte voeten

Schoenen voor doorgezakte voeten

Wolky heeft speciale schoenen voor doorgezakte voeten in de collectie. Door onze jarenlange ervaring met comfort schoenen voor allerlei soorten voetklachten, weten we op welke kenmerken je moet letten bij het kopen van nieuwe schoenen voor doorgezakte voeten. Goed ondersteunende schoenen zijn een mogelijke oplossing voor doorgezakte voeten.

Lees meer >

16 april 2024

Suede schoenen schoonmaken

Suede schoenen schoonmaken

Suède schoenen; bij Wolky zijn we er groot fan van. Ze hebben een luxe uitstraling en blijven, mits goed onderhouden, lang mooi. In dit blog geven we je tips en tricks voor het schoonmaken van suède schoenen, zodat ze er altijd als nieuw uitzien én ook nog eens langer meegaan. Lees snel verder!

Lees meer >

4 april 2024

video Wolky Bounce sneaker

video: ontdek Wolky’s Bounce

Op deze stoere sneaker van zacht leer blijf je lopen! Wil je weten waarom? Bekijk dan de video!

Lees meer >

18 maart 2024

Schoenen met goede demping

Schoenen met goede demping

Ben je op zoek naar comfort én ondersteuning? Kijk dan eens naar schoenen met goede demping! Goede demping is onmisbaar bij het absorberen van schokken. In dit blog lees je meer!

Lees meer >

7 maart 2024

Wolkyshop Leiden

Wolky Shop Leiden gaat met pensioen

Het jaar waarin Hub en Monique hun 25e jubileum vieren als eigenaars van De Wolky Shop in Leiden, is hetzelfde jaar waarin zij uitzwaaien. De Wolky Shop Leiden gaat met pensioen, samen met Hub en Monique. Maar niet voordat we terugblikken…

Lees meer >

20 februari 2024

Fit2Feet systeem Wolky

Fit 2 Feet methode: schoenen die zich aanpassen aan de vorm van je voeten

Heb je wel eens nagedacht over de vorm van jouw schoenen? En hoe die eigenlijk totaal niet aansluit op de vorm van jouw voeten? Wij bij Wolky in elk geval wel, zodat we comfortabele én modieuze vrouwenschoenen kunnen ontwikkelen.

Lees meer >

8 februari 2024

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten