Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Inspiratie

Op deze pagina vind je nuttige informatie in leuke blogs. Wil je weten waar je lekker een dagje kunt shoppen? Of zoek je tips voor brede voeten? Lees snel verder in een van onze blogs!

Inspiratie

Wolky Future Dr. Shoe

Dr. Shoe: Nomad XW

Dr. Shoe – Wolky’s schoenexpert – vertelt je in deze video alles over de Nomad XW. Deze stoere slipper zorgt niet alleen voor een goed pascomfort, maar ook voor een goede stabiliteit bij het lopen. Dr. Shoe vertelt hoe het zit!

Lees meer >

2 juni 2021

Wolky Zolen

Uitgelicht: Wolky zolen

In sommige culturen is het not done om de onderkant van je schoenen te laten zien. Gelukkig bij ons niet; de zolen van Wolky worden gemaakt om gezien te worden.

Lees meer >

1 juni 2021

Wolky How To Style Ripple

How to style: Ripple

In deze How to Style video laten we je drie verschillende looks zien voor het stylen van de Ripple. Je zult zien dat je er alle kanten mee op kunt!

Lees meer >

22 mei 2021

Wolky 1 Shoe 3 Looks foto

1 Shoe, 3 looks: Jewel

1 schoen, drie verschillende outfits. In deze video laten we je zien hoe je Wolky’s Jewel kunt stylen. Bekijk de video en laat je verassen!

Lees meer >

17 mei 2021

Wolky Presents Spirit

Wolky presents: Spirit XW

Wolky presenteert: Spirit XW! Deze wijde sneaker is comfortabel, sportief en heeft ook nog eens een mooie luxueuze uitstraling. Je ziet het allemaal in de video!

Lees meer >

7 april 2021

Wolky 1 Shoe 3 Looks Mile

1 Shoe, 3 looks: Mile

1 schoen, drie verschillende outfits. Haal de zomer in huis met Wolky’s Mile! In deze video geven we je de leukste kledingcombinaties.

Lees meer >

7 april 2021

Wolky Future Dr. Shoe

Dr. Shoe: Byte

Dr. Shoe – Wolky’s schoenexpert – vertelt je in deze video alles over de Byte. Deze comfortabele schoen is super flexibel en een echte in between (tussen een sandaal en een schoen). Weten hoe dat zit? Dr. Shoe legt het je uit!

Lees meer >

7 april 2021

Wolky 1 Shoe 3 Looks Nortec

1 shoe, 3 looks: Nortec

1 schoen, drie verschillende outfits. In deze video geven we je inspiratie voor het stylen van de Nortec – je zult zien dat je er alle kanten mee op kunt!

Lees meer >

25 maart 2021

Wolky How To Style Babati

How to style: Babati

In deze How to Style video laten wij je hippe outfits zien om de stoere Babati sneakers mee te combineren! Bekijk de video en ontdek zelf waarom de Babati een plekje in jouw kast verdient!

Lees meer >

25 maart 2021

Wolky Mako Sneakers wit

Wolky presents: Mako

Wolky presenteert: Mako! Deze gymp zit als een pantoffel en vormt zich gemakkelijk om je voet. De ideale schoen! Bekijk de video en laat je inspireren!

Lees meer >

25 maart 2021

Wolky How To Style Mako

How to style: Mako

In deze How to Style video laten we je zien hoe je de Mako schoen stylish kunt combineren! Bekijk de video voor wat trendy inspiratie!

Lees meer >

25 maart 2021

Wolky How To Style Base

How to style: Base

In deze How to Style video laten we je zien hoe je de Base zomersneaker kan combineren met de leukste kleding. Deze hippe sneakers maken je outfit helemaal af. Bekijk de video voor wat inspiratie!

Lees meer >

25 maart 2021

Wolky Future Dr. Shoe

Dr. Shoe: Field

Deze stoere gymp is uitstekend om lange afstanden in te lopen. Weten waar dat aan ligt? Dr. Shoe – Wolky’s schoenexpert – vertelt het je uitgebreid in de video!

Lees meer >

25 maart 2021

Wolky Future Dr. Shoe

Dr. Shoe: Feltwell

Dr. Shoe – Wolky’s schoenexpert – vertelt je in deze video alles over de Feltwell. Deze comfortabele schoen zit als gegoten. Weten waarom? Bekijk dan snel de video!

Lees meer >

24 maart 2021

Wolky Film Babati

Wolky presents: Babati

Hebben jouw kledingstukken een upgrade nodig? Wolky’s Babati kan jouw outfits een stoere en kleurrijke boost geven. Bekijk de video en laat je inspireren!

Lees meer >

18 maart 2021

Wolky Future Dr. Shoe

Dr. Shoe: Mako

Dr. Shoe – Wolky’s schoenexpert – vertelt je in deze video alles over de Mako. Deze fijne sneaker is eigenlijk gewoon een instapper. Het geheim? Bekijk de video en je komt erachter.

Lees meer >

11 maart 2021

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten