Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice
Blob Wolky logo klein

Fit 2 Feet methode: schoenen die zich aanpassen aan de vorm van je voeten

Heb je wel eens nagedacht over de vorm van jouw schoenen? Wij wel. De vorm van schoenen verschilt van voeten. Slechte schoenen leiden tot voetklachten. Korte termijn voetklachten zijn eelt en blaren. Hallux valgus is een lange termijn voetklacht. Fit 2 Feet-schoenen verhelpen deze problemen. De Fit 2 Feet-methode zorgt ervoor dat jouw schoenen meerekken met jouw voeten. Elegante schoenen die perfect aansluiten op de vorm van jouw voet zijn het resultaat.

Wolky Fit 2 Feet F2F

Fit 2 Feet-schoenen zijn geschikt voor vrouwen met voetklachten

Vrouwen die kampen met voetklachten spreken we bij Wolky elke dag. Vrouwen dragen hakken op het werk. Dit leidt tot voetproblemen. Vrouwen blijven toch hakken dragen. Daarom ontwikkelden we fijne, meerekkende pumps met de Fit 2 Feet methode. Fit 2 Feet-schoenen bieden de oplossing. Veel vrouwen in de corporate sector lopen dagelijks op Wolky’s Fit 2 Feet pumps. Ze zijn super dankbaar voor het comfort dat deze pumps hen bieden. De Fit 2 Feet methode is heel goed ontvangen. Daarom passen we de techniek nu ook steeds vaker toe op andere soorten schoenen.

Onze Fit 2 Feet-schoenen voorkomen voetklachten.

Wat is de Fit 2 Feet methode?

De Fit 2 Feet methode is een gepatenteerde methode van Wolky. De methode werkt volgens een 3-lagen-principe. Dit houdt in dat de Fit 2 Feet-schoenen bestaan uit 3 soorten materialen, van stretch en gewoon leer. In de middelste laag hebben we een uitsparing gemaakt. Hierdoor rekt de schoen mee op de plekken waar je dat nodig hebt. De rest van de schoen behoudt gewoon zijn vorm. Bij de Fit 2 Feet methode rekt de schoen alleen op díe plekken waar dat nodig is. De rest ziet er gewoon uit als een normale schoen. Comfortabel en elegant, dus!

Wist je dat we ook pumps hebben die gemaakt zijn met de Fit 2 Feet methode? Meer over onze comfortabele pumps vind je hier. 

Wolky's Fit 2 Feet

Deze Wolky schoenen zijn gemaakt van zachte of elastische materialen.

Bij welke voetklachten helpen de Fit 2 Feet schoenen?

De Fit 2 Feet schoenen zijn geschikt voor jou als gewone schoenen vaak wat strak zitten of knellen. Bijvoorbeeld door een knobbel aan de buitenkant van je grote teen (hallux valgus). Of als je wat bredere voeten hebt dan gemiddeld. Dankzij de extra rek in de Fit 2 Feet schoenen, krijgen jouw voeten de ruimte die ze nodig hebben.

Meer over hallux valgus lees je in dit blog. 

De Fit 2 Feet-methode verschilt van andere hallux valgus schoenen van Wolky

Bij Wolky hebben we één prioriteit: het maken van comfortabele, modieuze vrouwenschoenen. We zijn continu bezig om methoden te ontwikkelen die helpen bij veelvoorkomende voetproblemen. Hallux valgus is een voetklacht die regelmatig voorkomt bij vrouwen. De vergroeiing van de grote teen is hier de oorzaak van. De grote teen leidt tot een knobbel aan de buitenkant van de voet. De knobbel kan leiden tot pijn. De rekbare Fit 2 Feet schoenen zijn geschikt voor deze klacht. Ze geven de voeten ruimte op precies de juiste plekken. Naast de Fit 2 Feet-schoenen ontwikkelde Wolky een speciale lijn met hallux valgus schoenen. Deze schoenen herken je aan de letters HV. Deze HV-modellen bieden extra ruimte op de leest ter hoogte van de hallux valgus. De schoenen zijn gemaakt van zachte en elastische materialen. De vorm van de schoen verandert als je hem aantrekt. Twee verschillende technieken dus, maar allebei zeer geschikt voor hetzelfde probleem!

Lees ons blog met tips voor hallux valgus voor meer informatie. 

Meer weten over Wolky's Fit 2 Feet schoenen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je zo'n 2 à 3 keer per maand op de hoogte!

Persoonlijk advies nodig over Fit 2 Feet schoenen?

Neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden en wij helpen je graag verder.

Relevante blogs

klompen voor in de zorg

Speciaal voor de zorg: Wolky’s Multi Clog

Goede schoenen zijn essentieel om je werk goed uit te kunnen voeren. Zéker als je in de zorg werkt. Lange dagen (of nachten) staan, dat gaat zijn tol eisen voor je voeten. Gelukkig weten we daar bij Wolky wel raad mee. Onze Multi Clog is speciaal ontwikkeld voor de zorgsector. Met allerlei kenmerken om de klomp zo comfortabel mogelijk te maken, wordt zo’n lange shift een makkie! 

Lees meer >
schoenen voor moeilijke voeten

Schoenen voor moeilijke voeten

Je kent het misschien wel: je bent al honderden schoenenwinkels afgegaan, maar je hebt geen enkele schoen kunnen vinden die écht lekker zit. Schoenen voor jouw moeilijke voeten, die vind je niet zomaar bij de eerste de beste winkel. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden, ook voor jouw voeten. Ons streven is om voor iedere voet een perfecte schoen te maken. De perfecte schoenen voor jouw (moeilijke) voeten? In dit blog helpen we je die te vinden!

Lees meer >
hippe schoenen voor steunzolen

Hippe schoenen voor steunzolen

Wie steunzolen heeft kent het dilemma vast: veel hippe schoenen hebben geen uitneembaar voetbed. Hartstikke vervelend, want ook als je voeten wat persoonlijke support nodig hebben moet je hippe schoenen kunnen dragen. Gelukkig hebben we bij Wolky hippe schoenen voor steunzolen.

Lees meer >

Reageren op deze blog?

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten