Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Inspiratie

Op deze pagina vind je nuttige informatie in leuke blogs. Wil je weten waar je lekker een dagje kunt shoppen? Of zoek je tips voor brede voeten? Lees snel verder in een van onze blogs!

Inspiratie

Wolky steunzolen

Steunzolen? Zo weet je of je ze nodig hebt

Steunzolen kunnen een handig hulpmiddel zijn om voetklachten tegen te gaan. Doordat ze voeten op de juiste plekken ondersteunen, kunnen voetproblemen verminderen. Ook kunnen steunzolen ervoor zorgen dat bestaande voetklachten niet erger worden en pijn uitblijft.

Lees meer >

29 januari 2024

Hoe vallen Wolky's, verschillende pasvormen

Hoe valt Wolky?

Als het op schoenen aankomt, is er één factor die boven alles uitsteekt: de pasvorm. Naar welk soort schoen je ook op zoek bent, een goed passend paar is essentieel om de hele dag door comfortabel te kunnen lopen.

Lees meer >

24 januari 2024

levensduur Wolky's verlengen

Hoe verleng ik de levensduur van mijn Wolky’s?

Uit ervaring weten we dat Wolky’s zeer lang mee gaan. Alles valt of staat met de frequentie van het dragen én de manier van onderhoud. In dit blog lees je hoe je de levensduur van jouw Wolky’s zo lang mogelijk kunt verlengen.

Lees meer >

18 januari 2024

Top 5 bestverkochte HV-winterschoenen

Top 5 bestverkochte HV-winterschoenen 2023

Nu de temperaturen dalen zijn winterschoenen een echte must. Toch kan het lastig zijn goede, comfortabele schoenen te vinden als je hallux valgus hebt. Bij Wolky proberen we voor iedere voet een geschikte schoen te maken.

Lees meer >

15 januari 2024

Blue monday bij Wolkyshop

Blue Monday tips

Ken jij het Blue-Monday-gevoel en heb je er last van? We delen onze beste tips tegen deze depressieve(?) dag + onze favoriete blauwe schoenen!

Lees meer >

15 januari 2024

Wolky nieuwe schoenveters

Zo kom je aan nieuwe veters voor in je Wolky schoenen

We krijgen vaak de vraag of je bij ons ook Wolky veters kan kopen. Hiervoor hebben we een samenwerking met een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd: veters.nl. Samen met deze webshop hebben we een assortiment aan veters samengesteld die zeer geschikt zijn voor Wolky schoenen.

Lees meer >

10 januari 2024

Win kaarten voor Burgers' Zoo

Met Wolky in de dierentuin

Win 4 kaarten voor Burgers’ Zoo én een rondleiding met een gids. Monja is vrijwilliger bij Burgers’ Zoo. Vol enthousiasme geeft ze rondleidingen door het park. Er gebeurt véél meer in een dierentuin dan je als ‘normale’ bezoeker beseft.

Lees meer >

9 januari 2024

WS WOLKY FBO Feestschoenen

Kerst trends: welke schoenen trek je aan?

De feestdagen staan weer voor de deur en dan krijgen we nog wel eens de vraag ‘Welke Wolky’s kan ik het beste onder mijn feestelijke outfit dragen?’ Dat hangt natuurlijk af van het type feestje en het gezelschap. De tijd van helemaal opgeprikt aan de kersttafel verschijnen lijkt voorbij. Collega Magda, art director (50), geeft haar kijk op deze kwestie.

Lees meer >

18 december 2023

schoenen voor in de zorg

Beste schoenen voor in de zorg

Als zorgmedewerker slaat je stappenteller vaak op hol. Zoveel kilometers die je op een dag moet afleggen. Goede schoenen zijn dus ontzettend belangrijk. Voor je humeur en voor de gezondheid van je voeten.

Lees meer >

28 november 2023

Wolky's Ocean veterboot

Video: Ontdek Wolky’s Ocean

Nieuw in de collectie: Wolky’s Ocean. Wij zijn fan! Waarom? Bekijk de video!

Lees meer >

15 november 2023

Wolky's Sprint

Video: Ontdek Wolky’s Sprint

Wolky’s Sprint is super comfortabel! Wil je weten waarom? Bekijk dan de video!

Lees meer >

5 oktober 2023

Wolky's voor doorgezakte voeten

Doorgezakte voeten? Dit kun je eraan doen!

Help, ik heb doorgezakte voeten! Bij doorgezakte voeten is er geen sprake van een voetholte. Van belang is om goede schoenen te dragen. In dit blog vind je meer informatie over doorgezakte voeten.

Lees meer >

25 september 2023

Wolky winkelen in Groningen grachten

Winkelen in Groningen

Groningen is een perfecte uitvalsbasis voor een dagje winkelen. De gezellige studentenstad barst van de leuke winkels en boetiekjes. Ook zijn er genoeg plekken om even lekker uit te rusten met een hapje en een drankje. Zeker de moeite waard om eens naar het noorden te rijden!

Lees meer >

20 september 2023

Wolky zolen

Passen alle steunzolen in een Wolky-schoen?

We merken dat veel vrouwen voor Wolky schoenen kiezen, omdat wij in alle dichte schoenen én veel van onze sandalen en slippers de mogelijkheid bieden om er eigen zooltjes in te dragen. In veel van onze schoenen zit namelijk een uitneembaar voetbed.

Lees meer >

19 september 2023

Wolky shoppen Doetinchem Grutstraat

Winkelen in Doetinchem

In het centrum van de Achterhoek ligt Doetinchem. Met haar uitgebreide aanbod aan winkels een perfecte stad om een dagje te gaan shoppen. Lees ons blog voor de leukste plekjes.

Lees meer >

12 september 2023

Najaarstrends schoenen 2023

Najaarstrends schoenen herfst/winter 2023

Wat zijn de kleuren van dit najaar en met welk type schoeisel kom je het best voor de dag? Je leest er alles over in dit artikel!

Lees meer >

7 augustus 2023

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten