Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Inspiratie

Op deze pagina vind je nuttige informatie in leuke blogs. Wil je weten waar je lekker een dagje kunt shoppen? Of zoek je tips voor brede voeten? Lees snel verder in een van onze blogs!

Inspiratie

Wolky onparen ongelijke voeten

Help, ik heb ongelijke voeten!

Voor wie ongelijke voeten heeft, kan schoenen kopen een frustrerende ervaring zijn. Gelukkig zijn er meerdere dingen die je kunt doen zonder gelijk diep in de buidel te moeten tasten voor twee paar. Lees snel verder!

Lees meer >

1 augustus 2023

Wolky pumps comfortabel

Pumps waar je de hele dag op kunt lopen

Bij Wolky maken we pumps om op te lopen. Ideaal als je hakken moet dragen voor je werk, of gewoon een avondje fijn wil gaan stappen!

Lees meer >

27 juli 2023

Wolky beste wandelschoenen dames

Beste wandelschoenen dames

Een flinke wandeling, daar heb je wel de juiste schoenen voor nodig. Gelukkig is er voldoende keuze op het gebied van goede wandelschoenen voor dames. In dit artikel lichten we de beste wandelschoenen voor dames uit!

Lees meer >

6 juli 2023

Wolky populaire sandaalkleuren voor de zomer

Populaire sandaalkleuren

Bij Wolky hebben we een uitgebreide collectie sandalen, van sportief tot elegant en van effen tot met een opvallende print. Wat zijn de meest populaire sandaalkleuren voor de zomer? We geven je er antwoord op in dit artikel.

Lees meer >

5 juli 2023

Wolky Zweetvoeten

Wat te doen tegen zweetvoeten?

Transpirerende voeten, zweetvoeten, stinkvoeten… het is een onderwerp waar we niet graag over praten. Toch zijn transpirerende voeten heel normaal. Tips om nare geurtjes in te dammen!

Lees meer >

27 juni 2023

Hippe wandelschoenen van Wolky

Hippe wandelschoenen

Wandelen heeft al lang niet meer dat stoffige imago van jaren geleden. Sterker nog, wandelen is hip! Naast de ‘standaard’ wandelschoenen, in degelijk bruin of zwart, zie je ook steeds opvallendere ontwerpen in de winkels. Met vrolijke patronen, felle kleuren en elegante lijnen, lopen deze schoenen niet alleen heerlijk, maar zien ze er ook nog eens leuk uit!

Lees meer >

22 juni 2023

Wolky sandalen met hak

Sandalen met hak

Sandalen met hak zijn een geweldige manier om jouw zomerse outfit naar een hoger niveau te tillen. Hier leggen we je uit waar je op moet letten bij het kopen van sandalen met hak.

Lees meer >

20 juni 2023

Wolky Blog Voetverzorging

Eerste hulp bij: voetverzorging

Naast de keuze voor het juiste schoeisel, is het verzorgen van je voeten zelf ook extreem belangrijk. Lees hier: tips and tricks voor voetverzorging!

Lees meer >

1 juni 2023

Tips voor brede voeten

Tips voor brede voeten

Heb je bredere voeten dan gemiddeld? Dan kan het een hele kluif zijn om geschikte schoenen te vinden. We helpen je op weg met deze tips! 👍

Lees meer >

30 mei 2023

Wolky schoen met veters en rits

Schoen met veter en rits

Als je vaker bij Wolky winkelt, is het je vast opgevallen: sommige van onze schoenen hebben én een veter én een rits. Misschien vraag je je af waarom, want is dat niet een beetje dubbelop? Wat is er zo handig aan schoenen met een veter én een rits? We leggen het je uit in dit blog.

Lees meer >

26 mei 2023

De juiste wandelschoenen voor vrouwen

Wandelschoenen voor vrouwen

De paden op, de lanen in, vooruit met flinke pas. Wandelen is voor veel vrouwen een ontspannende bezigheid. Maar dan moet je wel de juiste schoenen hebben. Hoe kies je die? Lees onze tips!

Lees meer >

24 mei 2023

Wolky Wolkyshop Banner FBO Shoppen Zwolle

Shoppen in Zwolle

Vandaag nemen we jullie mee naar onze favoriete adresjes in Zwolle, een prachtige stad met veel mooie historische gebouwen, leuke boetiekjes, goede restaurants en interessante musea.

Lees meer >

23 mei 2023

Goede Schoenen kopen

Goede schoenen

Waar let je op bij de aanschaf van ‘goede’ schoenen? We geven je een checklist en zorgen dat je na het lezen van dit artikel precies weet hoe je op goede-schoenen-jacht moet gaan.

Lees meer >

18 april 2023

Wolky 40

Interview: de familie achter Wolky

Met eigenaar Anthony en oprichter Kees Diks, zijn vader, nemen we vier decennia Wolky in vogelvlucht door. Maar we starten nog een stuk eerder in de tijd. Bij Kees’ grootvader, Cornelis Diks die schoenhersteller was.

Lees meer >

18 april 2023

Wolky&Me Stories - Goodies

Wolky-fan verzamelt alle Wolky-cadeautjes!

Deze keer in WOLKY&ME STORIES het verhaal van Conny Schoenmakers die een verzameling Wolky-goodies heeft. 💌

Lees meer >

16 april 2023

O'Connor verhaal

Wolky-fan zorgt dat de O’Connor terugkomt in de collectie!

In deze rubriek zijn we opzoek naar jouw verhaal met Wolky. Deze keer ontmoeten Brigitte Rademacher met haar leuke verhaal over onze O’Connor.

Lees meer >

13 april 2023

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten