Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Speciaal voor de zorgsector: Wolky’s Multi Clog

Goede schoenen zijn essentieel om je werk goed uit te kunnen voeren. Zéker als je in de zorg werkt. Lange dagen (of nachten) staan, dat gaat zijn tol eisen voor je voeten. Gelukkig weten we daar bij Wolky wel raad mee. Onze Multi Clog is speciaal ontwikkeld voor de zorgsector. Met allerlei kenmerken om de klomp zo comfortabel mogelijk te maken, wordt zo’n lange shift een makkie! 

comfortabele klompen

Dé klomp voor zorgmedewerkers

Multifunctionele klomp
Multifunctionele klomp
Multifunctionele klomp

comfort op de werkvloer

Als je in de zorg werkt herken je het vast: lange dagen, veel lopen en veel staan. Je voeten een momentje rust gunnen? Daar is geen tijd voor. Ze hebben veel te verduren op zo’n werkdag. Daarom is het belangrijk om écht goede schoenen te dragen. Niet alleen voor je voetgezondheid, maar ook voor de rest van je lichaam. Wist je dat slechte schoenen niet alleen voetklachten, maar ook knie-, heup-, en rugklachten kunnen veroorzaken? Met goede werkschoenen zijn deze ongemakken verleden tijd. Comfort op de werkvloer is gegarandeerd met Wolky’s Multi Clog! 

Multi Clog voordelen zorg

Alle voordelen van de Multi Clog

In de zorg heb je regelmatig hectische dagen; je rent van hot naar her om alles tegelijk te regelen. Om op deze dagen sterk in je klompen te blijven staan, hebben we alles uit de kast gehaald om de Multi Clog uiterst comfortabel te maken. 

  • De anti-slip zolen zorgen ervoor dat jij je met gemak over allerlei (gladde) oppervlakken beweegt.
  • De Multi Clog is anti-statisch. Dit houdt in dat de opbouw van statische elektriciteit op het lichaam wordt verminderd; de kans op schokken bij het aanraken van een ander is kleiner!
  • De schokabsorberende zool verminderd de schokken die je lichaam opvangt tijdens het lopen. Urenlang loopplezier is het gevolg! 
  • Makkelijk schoon te maken (en dus aan de hygiëne eisen te voldoen). 

Geschikt voor eigen steunzolen

Hoewel onze Multi Clog optimale ondersteuning biedt voor je voeten, is het ook fijn als je jouw eigen steunzolen kunt dragen. Deze zijn immers op maat gemaakt, speciaal voor de vorm van jouw voet. Hier hebben we bij Wolky natuurlijk over nagedacht: (bijna) al onze schoenen hebben een uitneembaar voetbed. De Multi Clog mag dan niet ontbreken! Haal simpelweg het Wolky voetbed uit de klomp en plaats je eigen steunzool in deze ruimte. Klaar voor een comfortabele werkdag! 

klomp met uitneembaar voetbed
Multi-Clog anti-slip

Fijn op de werkvloer: anti-slip zolen

De Multi Clog is uitgerust met een anti-slip zool. Zo is uitglijden (haast) onmogelijk. Zeker handig dus in zorginstellingen met gladde of natte vloeren! Ook fijn? De Multi Clog is antistatisch! De opbouw van statische elektriciteit wordt voorkomen, wat de kans op schokken vermindert. 

Wolky’s missie: dag in dag uit lekker lopen

Als vrouw hebben we het allemaal meegemaakt: hoe slechte schoenen onze hele dag kunnen verpesten. Dat kan anders! Daarom nemen we bij Wolky jouw loopplezier serieus. Onze passie is om kwaliteitsschoenen te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Ze moeten bovendien steun bieden, want naast dat ze lekker zitten, moeten schoenen je voeten ook ondersteunen. We streven ernaar om schoenen te maken, waarvan je aan het einde van de dag bij het naar bed gaan pas beseft dat je ze nog aan hebt.

comfortabele dames klompen

Klompen voor een comfortabele werkdag

Multifunctionele klomp
Multifunctionele klomp
Multifunctionele klomp

Wolky ontdekken? We maken het je zo makkelijk mogelijk.

Al ruim 40 jaar lang voorzien we vrouwen van comfortabele, ondersteunende schoenen die gemaakt zijn om op te lópen. En daar zijn we maar wat trots op. We helpen ook jou graag aan goed zittende schoenen. Ervaar snel wat Wolky voor jou kan doen of neem contact op en we helpen je persoonlijk verder!

1-3 dagen levering met PostNL

Hulp nodig bij de aanschaf van de Multi Clog?

Ons klantenservice team helpt je met alle liefde verder. Neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden. Samen zoeken we de perfecte Wolky voor je uit!

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten