Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Van alle markten thuis: Wolky’s Multi Clog

Even een container aan de weg zetten, in de tuin werken of de hele dag in huis rommelen? We zien vaak dat vrouwen voor deze doeleinden pantoffels of ander niet-ondersteunend schoeisel gebruiken. Zonde! Juist voor de uren die je thuis en om je huis besteedt, is het belangrijk om comfortabele, ondersteunende schoenen te dragen. Speciaal daarom hebben we de Multi Clog ontwikkeld. Gemaakt om jouw leven makkelijk en comfortabel te maken; je schiet ze zo even aan! 

Multifunctionele klomp

multifunctioneel en uiterst comfortabel

Multifunctionele klomp
Multifunctionele klomp
Multifunctionele klomp

Perfect om zó even aan te schieten

Heb jij ook een paar afgetrapte schoenen bij de deurmat staan om snel even aan te trekken? Ongemerkt loop je zo heel wat kilometers af. Laten we dan vooral zorgen dat de schoenen ook comfortabel én ondersteunend zijn. Bij Wolky’s Multi Clog zit dat wel goed. Scroll verder en we vertellen je meer. 

comfortabele klompen

Een klomp vol technische foefjes

Voor het ontwerp van de Multi Clog hebben we alle trucs uit de kast gehaald om de klomp ultra comfortabel te maken.

  • De perfecte vorm van de zool stimuleert een juiste afwikkeling van de voet. Zo kost lopen weinig energie. 
  • Het uitneembare Wolky voetbed bestaat uit een zachte laag foam en een leren omtrek dat lekker zacht aanvoelt aan je voeten.
  • De instap heeft een verdikking. Die zit er zodat de klomp niet in je wreef kan snijden. 
  • De zool geeft stevigheid en grip, waardoor je niet uitglijdt. 
  • Het leer is gemakkelijk afneembaar. Een klodder saus knoeien betekent niet het einde van je schoenen! 

Een voetbed om van te houden (of te verwisselen)

Eigen steunzolen? Bij Wolky vinden we dat je er ook thuis van moet kunnen profiteren. Want waarom zou je daar opeens geen persoonlijke ondersteuning nodig hebben? Daarom kan het voetbed van de Multi Clog vervangen worden voor die van jezelf. Heb je geen eigen steunzolen dan zit je met de Multi Clog trouwens ook goed: het voetbed bestaat uit een laag memory foam en is met leer omtrokken. Heerlijk zacht voor je voeten dus.

klomp met uitneembaar voetbed
klomp met anti-slip zool

Extra grip door anti-slip

De Multi Clog is uitgerust met een anti-slip zool. Zo is uitglijden (haast) onmogelijk. Handig dus als je over vochtige ondergronden moet lopen (hallo, huis dweilen!) of op je werk vaak gladde vloeren tegenkomt. 

Ook fijn? De Multi Clog is antistatisch! De opbouw van statische elektriciteit wordt voorkomen, wat de kans op schokken vermindert. 

Voor elke gelegenheid een perfecte klomp

Thuis, in de kliniek of lekker in de tuin: Wolky’s Multi clog is van alle markten thuis. 

Even aanschieten om de hond uit te laten

KIES DE KLEUR DIE BIJ JOU PAST

Multifunctionele klomp
Multifunctionele klomp
Multifunctionele klomp

Wolky’s missie: dag in dag uit lekker lopen

Als vrouw hebben we het allemaal meegemaakt: hoe slechte schoenen onze hele dag kunnen verpesten. Dat kan anders! Daarom nemen we bij Wolky jouw loopplezier serieus. Onze passie is om kwaliteitsschoenen te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Ze moeten bovendien steun bieden, want naast dat ze lekker zitten, moeten schoenen je voeten ook ondersteunen. We streven ernaar om schoenen te maken, waarvan je aan het einde van de dag bij het naar bed gaan pas beseft dat je ze nog aan hebt.

comfortabele dames klompen

Wolky ontdekken? We maken het je zo makkelijk mogelijk.

Al ruim 40 jaar lang voorzien we vrouwen van comfortabele, ondersteunende schoenen die gemaakt zijn om op te lópen. En daar zijn we maar wat trots op. We helpen ook jou graag aan goed zittende schoenen. Ervaar snel wat Wolky voor jou kan doen of neem contact op en we helpen je persoonlijk verder!

1-3 dagen levering met PostNL

Hulp nodig bij de aanschaf van de Multi Clog?

Ons klantenservice team helpt je met alle liefde verder. Neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden. Samen zoeken we de perfecte Wolky voor je uit!

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten