Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Binnenzool schoen schoonmaken

HOE maak je de leren binnenzool van je schoenen schoon? 

Wolky staat bekend om haar leren voetbedden. In de meeste schoenen kun je deze leren inlegzolen er ook nog eens uit halen. Dit heeft meerdere voordelen: je kunt de binnenzool vervangen voor eigen (steun)zolen, of je kunt je voeten eens verwennen met een nieuw setje voetbedden wanneer de rest van de schoen nog helemaal up to date is. De binnenzool van de schoen regelmatig vervangen zorgt ervoor dat je steeds een nieuw gevoel krijgt als je ze aan doet. Een ander voordeel is dat je de voetbedden ook los kunt onderhouden. Zo kun je gemakkelijk de binnenkant van schoenen schoonmaken. En dat verlengt de levensduur aanzienlijk! Hierbij vind je ons 2-stappenplan voor de binnenzool van je schoen schoonmaken. 

Uitneembare voetbedden laten luchten

Het verlengen van de levensduur van jouw binnenzolen doe je allereerst door ze af en toe eens uít de schoen te halen en ze te laten luchten. Zo geef je je binnenzolen de tijd om terug te gaan naar hun originele vorm. Dit is bijvoorbeeld aan te raden na een flinke wandeling, of wanneer het behoorlijk warm is geworden in je schoenen.

Binnenkant van schoenen schoonmaken

Nadat je de voetbedden hebt laten luchten, kun je ze insmeren met de Carbon Gold tube van Colonill. Deze crème bevat verzorgende oliën en voedende ingrediënten en reinigt het leer. Ook zorgt de crème ervoor dat het leer waterafstotend wordt: meerdere vliegen in één klap dus! Zo wordt je schoenen schoonmaken aan de binnenkant wel heel makkelijk! 

Shop een nieuw voetbed

Het belangrijkste speerpunt van Wolky schoenen is zonder twijfel het comfortabele voetbed. Laat je Wolky's weer als nieuw voelen voor een klein prijsje.  

OK Clog-Klomp Inlegzolen
Wild West Inlegzolen
Advies nodig?
Neem contact met ons op, we helpen je graag verder

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten