Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Leren voetbedden onderhouden

HOE ONDERHOUD JE LEREN VOETBEDDEN? 

Wolky staat bekent om haar leren voetbedden. In de meeste schoenen kun je deze ook nog eens uit de schoen halen. Dit heeft meerdere voordelen: je kunt de voetbedden verwisselen voor eigen (steun)zolen, of je kunt je voeten eens verwennen met een nieuw setje voetbedden wanneer de rest van de schoen nog helemaal up to date is. Een ander voordeel is dat je de voetbedden ook los kunt onderhouden. En dat verlengt de levensduur aanzienlijk! Hierbij vind je ons 2-stappenplan voor het onderhouden van leren voetbedden.

Laten luchten

Het verlengen van de levensduur van jouw leren voetbedden doe je allereerst door ze af en toe eens uít de schoen te halen en ze te laten luchten. Zo geef je je voetbedden de tijd om terug te gaan naar hun originele vorm. Dit is bijvoorbeeld aan te raden na een flinke wandeling, of wanneer het behoorlijk warm is geworden in je schoenen.

VERZORGEN

Nadat je de voetbedden hebt laten luchten, kun je ze insmeren met de Carbon Gold tube van Colonill. Deze crème bevat verzorgende oliën en voedende ingrediënten en reinigt het leer. Ook zorgt de crème ervoor dat het leer waterafstotend wordt: meerdere vliegen in één klap dus!

 

Advies nodig?
Neem contact met ons op, we helpen je graag verder

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten