Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Schoenen reserveren en passen

Wil je Wolky schoenen in één van onze winkels komen passen? Reserveer ze dan online. Zo weet je zeker dat de schoenen voor je klaarstaan. In onderstaand stappenplan leggen we je uit hoe het werkt.

Reserveer online, kom passen in de winkel

Op onze website kun je schoenen reserveren om te passen in jouw favoriete Wolkyshop. Zo weet je zeker dat de schoenen in jouw gewenste maat en kleur voor je klaarstaan in de winkel. Ideaal voor wie de schoenen graag 'in het echt' bekijkt of over de pasvorm graag wat advies wil van één van onze medewerkers. We leggen je hier in onderstaand stappenplan uit hoe het werkt:

  1. Vind de schoen die jij wilt passen op onze website. Zorg dat je op de pagina van de desbetreffende schoen bent. Vul eerst bij 'maat' jouw schoenmaat in.
  2. PC: Op de computer vind je onder de foto's van de schoen de kop 'reserveren in de winkel'. Geef hier aan in welke Wolkyshop je de schoenen graag zou willen passen. Klik vervolgens op de knop 'reserveer jouw schoenen in de winkel'.
    MOBIEL: Op mobiel vind je de kop 'reserveren in de winkel' iets verder naar beneden op de schoenpagina.
  3. Er verschijnt een nieuw scherm waarin we vragen naar jouw contactgegevens. Deze gegevens hebben we nodig om een reservering te verwerken. 
  4. Klik daarna op de knop 'reserveren'. Je ontvangt van ons direct een bevestigingse-mail met daarin verdere informatie.
  5. Één van onze medewerkers neemt vervolgens telefonisch of per e-mail contact  op voor het maken van een pasafspraak. 
Liever telefonisch de schoenen reserveren?
Neem contact op, we helpen je verder.

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten