Kies taal  Nederlands  

e-walk®

E-WALK®, DÉ E-BIKE ONDER DE LOOPSCHOENEN
Het Wolky-model e-Walk® combineert de modieuze looks van een sneaker met ongeëvenaard loopcomfort. De naam van de schoen zegt het al: lopen gaat vanzelf!

De e-Walk® is van scratch ontwikkeld met de nieuwste technieken. Het doel: lopen makkelijker maken dan ooit. Het geheim hiervan zit ’m in het Roll-a-Way system in de schoen:
er is een zogenaamde ‘afwikkelbalk’ in de lichtgewicht EVA-zool geplaatst die ervoor zorgt dat de schoen tijdens het lopen bijna automatisch wordt afgewikkeld. Het resultaat: lopen kost minder energie, waardoor je langer fit blijft. Vergelijk het maar met een e-bike: doordat er tijdens een fietstochtje elektronische ondersteuning is, fiets je makkelijker en leg je met veel minder inspanning grotere afstanden af. Naast een perfecte schoen voor alledag is de e-Walk® ook je perfecte maatje tijdens een stevige wandeling. Wandelen wordt vaak gezien als een activiteit voor

oudere mensen, maar in werkelijkheid is het voor zowel jong
als oud de ideale vorm van fitness: minder belastend dan bijvoorbeeld joggen en daardoor minder kans op blessures.
De e-Walk® zorgt ervoor dat wandelen sneller en makkelijker gaat, waardoor je grotere afstanden kunt afleggen en minder vermoeid op je bestemming aankomt.

Doordat de e-Walk® een voorblad van speciaal zacht stretchleer heeft, zit hij als gegoten en sluit hij bij bijna alle voeten optimaal aan. Ofwel: bijzonder comfortabel, of je er nu een lange afstand of een kort loopje op maakt. De e-Walk® is er voor vrouwen en mannen.

Zelf het Roll-a-Way system van deze e-Walk® proberen?
Klik hier voor een Wolky-dealer bij u in de buurt.

 

 


ROLL-A-WAY SYSTEM
Het Roll-a-Way system (A) in de lichtgewicht zool zorgt ervoor dat uw voet bijna automatisch wordt afgewikkeld. Daardoor legt u met minder inspanning sneller grotere afstanden af.


Bovendien heeft de e-Walk® een voorblad van superzacht stretchleer (B), waardoor deze schoen als gegoten zit.