Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Wolky presents:
hoge laarzen

Wolky presents: hoge laarzen

Terug van weggeweest: de hoge laars! Bij Wolky zijn we maar wát blij dat we dit fijne schoeisel weer terug in de mode is. De hoge laars is namelijk niet alleen super functioneel (want, warm!) maar ook nog eens een heel fijn item om onder diverse outfits te dragen.

In deze video laten we je de nieuwe najaarscollectie hoge laarzen zien. Alle laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en kleuren, en bieden het hoogste comfort. Voor wie bang is dat een hoge laars niet goed zal aansluiten op de kuit; wees gerust! In bijna al onze laarzen hebben we geheime elastieke inzetjes in de schacht gemaakt; zo rekt de laars precies mee waar jij dat nodig hebt.

Goede schoenen brengen je naar goede plekken. Waar hebben jouw Wolky's je naartoe gebracht? Laat het ons weten in de comments onderaan deze pagina!

Wolky's hoge laarzen

Klassieke lange laars
Stoere elegante lange laars
Elegante hoge laars

Online advies nodig over schoenkeuze?

Neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden en wij helpen je graag verder.

Reageren op deze blog?

Eén reactie op “Wolky presents: hoge laarzen”

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Relevante blogs

Wolky lange laarzen

Wolky presents: hoge laarzen

Wolky presents: hoge laarzen! In deze video zie je Wolky’s nieuwe collectie hoge laarzen. Alle laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en kleuren en bieden het hoogste comfort. Bekijk de video!

Lees meer >
Wolky Witte Sneakers onderhoud

Eerste hulp bij: schoenen wit houden

De kans is dus groot dat je een paar witte schoenen in de kast hebt staan. Bij aanschaf waren ze stralend mooi en wit, maar al snel zie je de eerste tekenen van ‘veroudering’ ontstaan. Hoe maak je ze weer (bijna stralend) wit?

Lees meer >

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Eén reactie op “Wolky presents: hoge laarzen”

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten