Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Wolky presents:
hoge laarzen

Wolky presents: hoge laarzen

Terug van weggeweest: de hoge laars! Bij Wolky zijn we maar wát blij dat we dit fijne schoeisel weer terug in de mode is. De hoge laars is namelijk niet alleen super functioneel (want, warm!) maar ook nog eens een heel fijn item om onder diverse outfits te dragen.

In deze video laten we je de nieuwe najaarscollectie hoge laarzen zien. Alle laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en kleuren, en bieden het hoogste comfort. Voor wie bang is dat een hoge laars niet goed zal aansluiten op de kuit; wees gerust! In bijna al onze laarzen hebben we geheime elastieke inzetjes in de schacht gemaakt; zo rekt de laars precies mee waar jij dat nodig hebt.

Goede schoenen brengen je naar goede plekken. Waar hebben jouw Wolky's je naartoe gebracht? Laat het ons weten in de comments onderaan deze pagina!

Wolky's hoge laarzen

Klassieke lange laars
Stoere elegante lange laars
Elegante hoge laars

Online advies nodig over schoenkeuze?

Neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden en wij helpen je graag verder.

Reageren op deze blog?

Eén reactie op “Wolky presents: hoge laarzen”

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Relevante blogs

Wolky nieuwe schoenveters

Zo kom je aan nieuwe veters voor in je Wolky schoenen

We krijgen vaak de vraag of je bij ons ook Wolky veters kan kopen. Hiervoor hebben we een samenwerking met een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd: veters.nl. Samen met deze webshop hebben we een assortiment aan veters samengesteld die zeer geschikt zijn voor Wolky schoenen.

Lees meer >

Stewardess sneakers: Wolky’s Sofia

Steeds vaker mogen stewards en stewardessen sneakers dragen onder hun uniform. Zo ook bij de KLM! Een verandering die meegaat met de tijd. Dat klinkt Wolky als muziek in de oren! Speciaal daarom hebben we bij Wolky@Work een blauwe sneaker aan de collectie toegevoegd. Een sneaker die er niet alleen hip uitziet, maar ook nog eens écht comfortabel loopt.

Lees meer >

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Eén reactie op “Wolky presents: hoge laarzen”

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten