Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice
Blob Wolky logo klein

Wolky&Me Stories: Conny's verzameling Wolky-goodies

Feet love Wolky – een slogan die we graag gebruiken bij Wolky. Maar Wolky loves your feet klopt ook als een bus. En natuurlijk houden we van de vrouwen die bij die voeten horen. Juist over die relatie tussen jou en Wolky gaat het in de rubriek WOLKY&ME STORIES. Bij Wolky horen we namelijk vaak hele bijzondere verhalen van onze fans. Sommige ontmoetingen, gesprekken of mailwisselingen zijn te mooi, ontroerend of grappig om niet met jullie te delen. Deze keer in Wolky&Me Stories het verhaal van Conny Schoenmakers die een verzameling Wolky-goodies heeft.

Wolky fan Conny

Wolky-fan Conny

Wolky-fans zijn er in alle soorten en maten. De een is idolaat van de Roll Moc-lijn en heeft door de jaren heen diverse modellen uit die lijn aangeschaft. De ander valt voor onze sandalen met uitneembaar voetbed, want die zijn zo fijn als je eigen zooltjes hebt. Maar Conny Schoenmakers is fan van alles waar een Wolky-logo op staat! Wolky-collega Annemarie (wellicht ken je haar van Wolky Roermond of Maastricht) tipte ons. Ze kent Conny uit de winkel en wist ons te vertellen dat Conny een wel heel bijzondere fan is. Conny verzamelt namelijk alles waar het Wolky-logo op staat! De hoogste tijd voor Wolky collega Lianne om eens een bezoekje te brengen aan Conny.

Bij binnenkomst valt het al direct op: er is maar één merk damesschoenen in de hal te vinden. Je raadt het al; dat merk is Wolky! Als een echte fan heeft Conny ter voorbereiding op ons bezoek haar gehele collectie schoenen – die ze overigens keurig in de originele doos, gesorteerd op datum van aanschaf, bewaard – uit de kast gehaald. Ook alle Wolky-goodies die ze door de jaren heen heeft verzameld, liggen klaar.

Conny’s verzameling is echt groot en divers. We zien van alles wat we de afgelopen jaren hebben gemaakt en alweer vergeten waren, terug. Een leuk feitje over onze goodies: ze worden allemaal door Wolky zelf bedacht én ontworpen. Zo zorgen we ervoor dat de producten voldoen aan onze verwachtingen en kwaliteitsstandaarden.

Intermezzo: De 'geboorte' van een Wolky-goodie

Alle Wolky-goodies die we op de markt brengen worden door ons eigen team visuele communicatie bedacht en ontworpen. Meestal wordt er een Wolky-goodie gemaakt voor een speciaal  Wolky-event, bijvoorbeeld de Wolky Select Week, of een feestelijke gebeurtenis waarbij we het leuk vinden onze klanten wat extra’s te geven. We zoeken naar iets dat een raakvlak heeft met schoenen, voeten, gezond leven, het seizoen van dat moment, wandelen, enzovoort. Iets waar mensen ook echt wat aan hebben, want er worden al genoeg zinloze spullen gemaakt.

Zo hebben we inmiddels meerdere sokken voorzien van een eigen print. De laatste sokken waren enkelsokjes met daarop blote voeten die in de branding staan. Onze ontwerper Karen, heeft ze getekend. “Toen de opdracht binnenkwam, hadden artdirector Magda en ik meteen het idee dat er iets grappigs op moest komen. Al snel kwamen we op het idee van voeten die in sokken zitten waarop voeten in het water te zien zijn. Golfjes, schuim, zeesterren en schelpen, roodgelakt tenen en een enkelbandje met daaraan een bedeltje met het Wolky-logo; het idee hadden we zo klaar. Toen ben ik gaan tekenen op de computer en dat is nog knap lastig, want wat leuk lijkt op het scherm is nog niet een-twee-drie goed vertaald door de weefmachines van de producent. Een periode waarin de fabriek proeven maakt en wij de schets aanpassen breekt dan aan. Het derde monster hebben we goedgekeurd. Helemaal bij onze schets zijn we niet gekomen, omdat bepaalde wensen van ons technisch onhaalbaar bleken, maar we zijn toch heel tevreden met het resultaat; een maffe sok, die eenieder een glimlach om de mond bezorgd.’

Terug naar het bezoek aan Conny. Uiteraard kwamen we niet met lege handen bij Conny aan. Van tevoren hadden we al uitgeplozen welke goodies in de verzameling van Conny ontbraken. Uit ons eigen archief hebben we deze aangevuld. Conny is het meest blij met het paar wintersokken met het berglandschap. Zij en haar man wandelen namelijk graag in de bergen. Zo ging ook de Wolky-bidon al verscheidene keren mee op avontuur. Kijk, daar doen we het bij Wolky voor, want de goodies moeten wel echt gebruikt worden!

Vind ook jouw favoriete Wolky's

Onze schoenen zijn gemaakt om op te lopen. 

Conny's favoriete Wolky's

Bij aankomst hadden we de verzameling Wolky’s in de gang natuurlijk al zien staan. Uiteraard zijn we reuze benieuwd welke Wolky’s nu favoriet zijn. Conny’s antwoord luidt: ‘De Rolling Sun en diens voorganger Rolling Summer voor een wandeling, een vrolijk gekleurde UP2 voor in en om het huis en de Five voor als ik een dagje op chique ga. Maar mijn absolute favoriet is toch wel de Roll Slipper met girafprint uit 2016.’

We zijn verbaasd over de grote collectie aan Wolky’s. Maar liefst 22 paar! ‘Maar’, zo laat Conny lachend weten, ‘de collectie is nooit compleet!’ Ze weet al precies welke schoenen ze komend seizoen gaat bestellen. Daar maakt ze met liefde een plekje voor vrij in haar kast!

Meer weten over Wolky's schoenen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief,
dan houden we je zo'n 3 keer per maand op de hoogte!

Persoonlijk advies nodig over schoenkeuze?

Neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden en wij helpen je graag verder.

Reageren op deze blog?

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Relevante blogs

Win kaarten voor Burgers' Zoo

Met Wolky in de dierentuin

Win 4 kaarten voor Burgers’ Zoo én een rondleiding met een gids. Monja is vrijwilliger bij Burgers’ Zoo. Vol enthousiasme geeft ze rondleidingen door het park. Er gebeurt véél meer in een dierentuin dan je als ‘normale’ bezoeker beseft.

Lees meer >

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten