Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice
Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Combi leer

Wolky heeft veel schoenen in de collectie die zijn gemaakt van combi leer. Heb je schoenen van combi leer gekocht? Hier lees je hoe je ze moet onderhouden.

Het onderhouden van COMBI LEER

Zorg ervoor dat je combi leer goed onderhoudt. Als het leer goed onderhouden wordt, gaat het jaren mee zonder dat de kwaliteit veel achteruitgaat. Een belangrijk voordeel van het onderhouden van combi leer, is de duurzaamheid van het product wanneer het goed onderhouden wordt. Combi leer is een ademend materiaal en dat heeft als voordeel dat transpiratievocht snel wordt afgevoerd en je voeten fris blijven. Allemaal voordelen waar je lang van kunt genieten, mits je de schoenen goed onderhoud.

Wolky en Collonil werken samen om jou van het beste schoenadvies te zien. Het advies bestaat uit drie onderdelen: het beschermen van je schoenen, het verzorgen van je schoenen en het reinigen van je schoenen. 

BESCHERMEN van combi leer

Om jouw combi-leren schoenen te beschermen tegen vocht en vuil, adviseren wij de Wolky All Protect spray. Deze spray beschermt je schoenen, waardoor je ze gemakkelijk schoon kunt maken. Ook kun je Carbon Wax spray gebruiken. Het grote voordeel van deze spray is dat het jouw schoenen maximale bescherming biedt en tegelijkertijd het leer voedt.

TIP: gebruik voor het beschermen van je schoenen de 30x30x30 regel. 30 seconden sprayen op dertig centimeter afstand, elke 30 dagen herhalen. Zo houd je je schoenen in optimale bescherming.

VERZORGEN van combi leer

Net zoals je eigen huid, heeft ook combi leer voeding nodig. Door het verzorgen van je schoenen met de juiste producten, zorg je ervoor dat jouw schoenen in maximale conditie blijven.

Om combi leer te verzorgen, adviseren wij om meerdere deppers te gebruiken. Een spons op nubuck varianten kan namelijk verkeerd resultaat opleveren, want er is een risico dat je het donkere gedeelte op het lichte gedeelte overbrengt. Voor een zwarte kleur, adviseren wij Nubuck + Textile flacon zwart. Bij een lichte kleur kies je voor de kleurloze Nubuck + Textile flacon. Wil je maar één product gebruiken? Kies dan voor de kleurloze Nubuck + Textile flacon en verzorg hiermee alleen de neus. 

REINIGEN van combi leer

Naast het beschermen en verzorgen van combi-leren schoenen is het ook belangrijk om je schoenen af en toe te reinigen. Door het reinigen verwijder je vuil uit de poriën van het leer, met als gevolg dat het materiaal beter voeding kan opnemen. De eerste stap bij reinigen is droog reinigen. Gebruik een zachte borstel en borstel rustig over de schoenen totdat het vuil verdwenen is. Na het droog reinigen kun je vochtig reinigen. Hiervoor gebruik je Carbon Complete of een waterstop tube. Kies bij de waterstop tube voor kleurloos: dan kun je er al jouw combi-leren schoenen mee reinigen. Smeer in, laat kort drogen en wrijf de schoenen vervolgens op voor het mooiste resultaat. Gebruik voor het reinigen van de zolen een vochtige doek.

TIP: Heb je witte zolen? Deze maak je het beste schoon met Sneaker White. Binnen no-time zijn de zolen weer stralend wit.

Shop producten voor combi leren schoenen

Verleng de levensduur van jouw schoenen met goede onderhoudsproducten. Deze producten raden we je aan.

Carbon Wax Spray
15,99
Wolky All Protect Spray
9,95
Waterstop tube
8,99
Advies nodig?
Neem contact met ons op, we helpen je graag verder

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten