Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

How to style:
Caprock

Deze stoere westernlaars is eindeloos te combineren. We laten je zien hoe je de Caprock kunt stylen.

How to style: Wolky's Caprock

Met deze mooie westernlaars kom je stoer en stijlvol de dag door. De Caprock is eindeloos te combineren en in deze video laat ons model Petra, je precies zien hoe! Dankzij de mooie spitse neus en de belijning van de laarzen, lijken je voeten slanker, zonder dat ze last krijgen van knellingen. Trendy en uiterst comfortabel dus.

Wolky's Caprock

Bestseller westernlaars
Bestseller westernlaars
Hallux Valgus westernlaars
Hallux Valgus westernlaars

Meer over Wolky's Caprock

Wil je meer weten over onze stoere Caprock? In deze video legt Dr. Shoe alles uit over deze gave cowboylaars. Stylingtips? Dit vind je in deze How to Style-video. Het mooiste van deze Caprock is dat de schoen ook in een hallux valgus-variant te verkrijgen is. Dit zie je niet aan de buitenkant, maar voel je wel aan de binnenkant. Ideaal voor vrouwen die kampen met die vervelende knobbel. Meer over hallux valgus lees je hier. 

Online advies nodig over schoenkeuze?

Neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden en wij helpen je graag verder.

Reageren op deze blog?

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Relevante blogs

Wolky How to Style Center

How to style: Center

Met Wolky’s Center ga je stoer de deur uit. In deze How to Style video laten we je precies zien hoe! Model Petra laat je drie verschillende outfits zien voor het stylen van de stoere biker boot. 

Lees meer >
Wolky How To Style Field

How to Style: Field

Wolky’s Field is een echte all-seasons-schoen. De schoen is comfortabel en past perfect bij de laatste modetrends. Bij How to Style laten we je graag zien hoe je deze sneaker op meerdere manieren kunt combineren!

Lees meer >
Wolky How To Style Ripple

How to style: Ripple

In deze How to Style video laten we je drie verschillende looks zien voor het stylen van de Ripple. Je zult zien dat je er alle kanten mee op kunt!

Lees meer >

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten