Wolky x trees for all

Bij Wolky nemen we duurzaamheid erg serieus. We hebben ten slotte maar één aarde, en daar moeten we zuinig op zijn. Elke dag zetten we – samen met jou – extra stappen om onze CO2 voetafdruk op deze planeet te verkleinen. Eén van de manieren waarop we dit doen is door het wereldwijd planten van bomen. We zijn daarvoor trotse bomenpartner van stichting Trees for All. We vertellen je er graag meer over.

WOLKY & TREES FOR ALL

Nederlanders zijn kampioen online winkelen. We winkelen er dan ook helemaal op los! Maar hierdoor versturen we ook ontzettend veel dozen het magazijn uit. Daarom willen we iets terug doen. Bij Wolky willen we bewustere keuzes maken en een positieve bijdrage leveren aan het milieu en aan onze leefomgeving. Door onze samenwerking met Trees for All, zijn we samen (wereldwijd) op weg naar vergroening!

Waarom bomen?

Groen in z'n algemeen speelt een sleutelrol in milieu en het klimaat. Dat is ook logisch; één van de meest voorkomende eigenschappen die planten en bomen met elkaar gemeen hebben, is het produceren van zuurstof. Bomen zijn dus onmisbaar voor ons bestaan. Helaas zijn er door grote bosbranden steeds minder bomen aanwezig op onze planeet. Door bomen te planten, zorgen we ervoor dat er niet alleen bomen weggaan, maar er ook nieuwe bomen voor terugkomen. Zo hopen we ooit (weer) genoeg bomen op aarde te hebben.

Meer over trees for All

Trees for All investeert in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bomen te planten en te herstellen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden. Dit doen zij in de strijd tegen klimaatverandering. Samen met bedrijven en particulieren, zet Trees for All zich in voor een gezonder klimaat, betere leefomstandigheden, herstel van natuur en biodiversiteit. Daarnaast is Trees for All de enige aanbieder van CO2-compensatie via duurzame bosprojecten die aan de strenge eisen voldoen van het CBF-keurmerk.

Meer weten? Lees er alles over op de website van Trees for All