al 40 jaar het beste
voor jouw voeten.
Wie gun jij het allerbeste?

Heb je al gehoord van de leuke actie voor het 40-jarig jubileum van Wolky? Je kunt gratis een kaartje naar een dierbare sturen vanuit een van de deelnemende winkels! Doe je handgeschreven kaartje gratis op de post en maak vervolgens ook nog eens allebei kans op een paar Wolky schoenen naar keuze! Hoe? Heel simpel:

  1. Ga naar een van de 200 deelnemende schoenenwinkels en pak daar een ansichtkaart
  2. Schrijf de ansichtkaart aan iemand die je het allerbeste gunt en doe 'm in de winkel in de Wolky-brievenbus
  3. Verder hoef je niks te doen: wij zorgen ervoor dat de kaart wordt verstuurd!
  4. De ontvanger van jouw kaartje scant de QR-code op de kaart en vult jullie gegevens in.
  5. Na registratie doen jullie allebei mee voor een paar Wolky schoenen!

 

En als je dan toch in de winkel bent, kun je meteen onze nieuwe herfst-/wintercollectie bekijken!

De actie loopt van 14 oktober t/m 12 november.

DEZE WINKELS
VIEREN MET ONS MEE

Deelnemende winkels >

‘WOLKY IN TWEE WOORDEN? LEKKER LOPEN!’

KEES DIKS | OPRICHTER WOLKY

CADEAU
BIJ AANKOOP

Shop bij jouw Wolky-dealer >

HOE WE AL 40 JAAR BIJ EIGEN LEEST BLIJVEN

Lees over Wolky >

Al 40 jaar blije voeten

We zijn er trots op dat we al 40 jaar vrouwen voorzien van comfortabele, ondersteunende schoenen, die gemaakt zijn om op te lópen. Veel vrouwen die Wolky hebben ontdekt, geven aan niet meer anders te willen. Dat is ook de reden dat sommige modellen al tientallen jaren in onze collectie zitten. Wolky’s worden door ons ontworpen én met de hand gemaakt. Zo kan jij van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat genieten van actief leven.

DEZE VIJF FEESTMODELLEN STAAN DEZE MAAND IN DE SPOTLIGHT

 

SCONE
De Scone is uitgerust met een geweldige zool: op een subtiele manier wordt de afwikkeling van de voet gestimuleerd door de oplopende neus. Lopen gaat bijna vanzelf met deze enkelhoge veterschoen!

BLUFF


Een gloednieuwe veterlaars met een schokabsorberende zool: dat is de Bluff. Door de unieke zool raken je voeten minder snel vermoeid. Je voet wikkelt zich op een juiste manier af: lopen gaat met gemak!

SAPPHO
Door het gebruik van verschillende kleuren en materialen heeft de Sappho een luxe uitstraling. De gemêleerde veters maken het plaatje helemaal compleet. En, de schoen staat ook nog eens garant voor optimaal loopplezier!

NEW WAVE
De New Wave heeft iets speciaals: een ingebouwde kuip. Hoewel de zool plat lijkt, ligt de hiel toch iets hoger! Deze verhoging vergemakkelijkt de afwikkeling, stabiliseert de voet en verbetert de houding. Ideaal om mee te lopen!

WHY
Wolky’s Why is een echte favoriet. De schoen is beschikbaar in veel verschillende kleuren, waardoor er voor ieder wat wils bij zit! Door de combinatie tussen de rits en een veter is de Why makkelijk aan te trekken. Kies jouw favoriete kleur en combineer met de leukste outfits!