WINACTIE WOLKY 40 JAAR

Wie jarig is trakteert en omdat we 40 jaar zijn geworden geven we maar liefst 40 mooie prijzen weg! Wil je kans maken op een van deze prijzen? Bemachtig dan snel een gouden envelop. Lees hieronder hoe je dat doet, wat je kan winnen en wanneer de winnaars bekend worden gemaakt.

Stap 1

HAAL JOUW GOUDEN ENVELOP

Zoek het dichtstbijzijnde Wolky verkooppunt en haal jouw gouden envelop. 

Stap 2

SCAN JOUW QR-CODE

Open jouw gouden envelop en scan de code op het ticket. Je komt dan op een verborgen pagina terecht waar je je kunt aanmelden voor een prijs naar keuze. Scroll verder om te zien wat de prijzen zijn. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van jouw deelname.

Maak je prijskeuze zorgvuldig: je kunt maar 1 keer meedoen!

Stap 3

DUIMEN MAAR!

Ben jij straks een van de veertig winnaars? Op zondag 7 mei maken we alle winnaars bekend op Facebook, Instagram en op deze website. Volg ons! De winnaars krijgen ook persoonlijk bericht.

DEZE WINKELS
VIEREN MET ONS MEE

Deelnemende winkels >

Wat zou jij willen winnen?

Nadat je jouw gouden envelop hebt bemachtigd en de QR-code op het ticket het gescand, kun je aangeven welke prijs jij graag zou willen winnen (één prijs per persoon). We laten je natuurlijk graag goed voorbereid aan de winactie meedoen, daarom vertellen we je hier meer over de prijzen!

3x TRIP NAAR PORTO VOOR 2 PERSONEN, INCLUSIEF EEN BEZOEK AAN WOLKY’S SCHOENENFABRIEK

Wolky schoenen maken is een echt ambacht! Bijna alles wordt nog met de hand gedaan. Met deze prijs bieden we je een exclusieve kans om met eigen ogen te zien hoe een paar Wolky’s wordt gemaakt. Dat niet alleen: ook slaap je in een pittoresk hotel aan de mooie rivier Douro, word je verwend met een heerlijk diner én breng je een bezoek aan een gerenommeerd port-huis. Je krijgt ook voldoende vrije tijd om op eigen houtje de stad te ontdekken.
Vertrek op 4 oktober 2023 en terug op 5 oktober 2023. Vervoer (per vliegtuig naar Porto, per auto in Porto) en begeleiding tijdens de hele trip ingegrepen.

5x Wolky-sjoelbak

Sjoelen… wie kent het niet? Dit eeuwenoude Hollandse spel staat garant voor urenlang speelplezier met familie en vrienden. De houten sjoelbak wordt bij jou thuisbezorgd. Word jij de volgende sjoelkoning(in)?

7x Abonnement op bloemen

Niets fijners dan een vaas vol verse bloemen in huis. Voor jezelf, of om cadeau te doen. Win jij deze prijs, dan ontvang je in de maanden mei, juni, september en oktober op de laatste donderdag van de maand een bos bloemen thuis. Vers van de teler!

15x Een paar Wolky’s uit de voorjaarscollectie

De voorjaarscollectie zit bómvol vrolijke modellen die je gegarandeerd een comfortabele zomer bezorgen. Daar kun je best nog een paar van gebruiken, nietwaar? Na het winnen van deze prijs, mag je nieuwe schoenen uitkiezen bij jouw Wolky-dealer.

3x Overnachting bij Van der Valk Hotels mét fietsarrangement

Als je het ons vraagt kun je een nieuwe omgeving het beste al lopend én fietsend ontdekken. Zeker als je weet dat je vervolgens slaapt in een comfortabel bed en de volgende ochtend verwend wordt met een uitgebreid ontbijtbuffet. Win je deze prijs, dan krijg je de keuze om te overnachten bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk, Van der Valk Hotel Texel-De Koog óf Van der Valk Hotel Drachten.
Datum in overleg, op basis van beschikbaarheid.

2x Fotoshoot met vriendinnen

Waan je voor een dag als Wolky-model en kies ervoor om kans te maken op deze fotoshoot. Je wordt met maximaal vier vriendinnen klaargestoomd voor een échte fotoshoot. Make-up, haar, leuke schoenen: we zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Na afloop ontvang je natuurlijk al het beeldmateriaal – zo leg je een geweldige herinnering vast. Let op: met deelname aan de fotoshoot geef je Wolky toestemming om de foto’s te gebruiken voor o.a. de website, en social media.
Datum in overleg.

5x 2 kaarten voor de Libelle Zomerweek

11 t/m 17 mei is het weer zover: de Libelle Zomerweek! Hét feest voor vriendinnen biedt honderden stands waar je je hart kunt ophalen op het gebied van wonen, beauty en lifestyle. Weet jij al wie je meeneemt als je wint?

Meer weten over de actievoorwaarden? Klik hier.

onze feestmodellen

Van links naar rechts:

Celebration
Gebaseerd op onze allereerste schoen uit de jaren '80, maar dan met de technieken en materialen van nu.

Cirro
Deze sportieve sandaal is een lust voor het oog én voor de voeten, want het is echt een feest om op de Cirro te lopen.

Bounce
Deze stoere sneaker van zacht leer ziet er niet alleen leuk uit, maar maakt lopen ook aanzienlijk makkelijker door de iets oplopende neus.

‘WOLKY IN TWEE WOORDEN? LEKKER LOPEN!’

KEES DIKS | OPRICHTER WOLKY

CADEAU
BIJ AANKOOP

Shop bij jouw Wolky-dealer >

HOE WE AL 40 JAAR BIJ EIGEN LEEST BLIJVEN

Lees over Wolky >

Al 40 jaar blije voeten

We zijn er trots op dat we al 40 jaar vrouwen voorzien van comfortabele, ondersteunende schoenen, die gemaakt zijn om op te lópen. Veel vrouwen die Wolky hebben ontdekt, geven aan niet meer anders te willen. Dat is ook de reden dat sommige modellen al tientallen jaren in onze collectie zitten. Wolky’s worden door ons ontworpen én met de hand gemaakt. Zo kan jij van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat genieten van actief leven.