Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Wolky voetbedden

Het belangrijkste speerpunt van Wolky-schoenen is zonder twijfel het comfortabele voetbed. De binnenkant maakt het verschil en dat gaat zeker op voor de voetbedden van Wolky.

Voetbedden voor comfort

Voetbedden hebben een enorme invloed op de comfort van een schoen. Een schoen kan nóg zo goed gemaakt zijn; als het voetbed niet goed is, zal de schoen niet comfortabel zijn. Niet voor niets besteedt Wolky hier grote aandacht aan. 

Uitneembaar voetbed

Wolky voetbedden zetten zich naar de voet door de extra laag memory foam, zijn anatomisch gevormd en ontworpen met het oog op een evenwichtige verdeling.

Ook zijn onze voetbedden schok dempend, gemaakt van hoogwaardige materialen, omtrokken met leer en – last but not least – bijna allemaal uitneembaar. Het grote voordeel hiervan is dat het voetbed gemakkelijk kan worden vervangen door een nieuw voetbed of bijvoorbeeld een op maat gemaakte steunzool.

Losse voetbedden kopen

Wist je dat je onze voetbedden ook los kunt bestellen? Een extra paar voetbedden zorgt ervoor dat je kunt wisselen en dít zorgt weer voor een langere levensduur van je schoenen. Ook bied het uitkomst als jouw Wolky schoenen nog in goede staat zijn, maar jouw voetbedden aan vervanging toe. 

Meer weten over wat Wolky voetbedden voor jou kunnen doen?
We helpen je graag.
Blijf op de hoogte

Meer weten over Wolkyshop? We geven je elke twee weken een update!

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten