Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Wolky specials

Wolky schoenen worden met veel aandacht gemaakt. Kenmerkend is het comfort. Dat vind je op veel manieren terug. We willen onze schoenen zó maken dat ze perfect op jouw voeten aansluiten en jij de dag met plezier doorkomt.

VOOR ELKE VOET EEN WOLKY SCHOEN

Wolky maakt schoenen voor iedereen. Zo zorgen we voor optimaal comfort gedurende de dag. Sommige voeten hebben nét een beetje extra zorg nodig. Voor die voeten heeft Wolky ook talloze oplossingen in huis. Denk hierbij aan schoenen voor hallux valgus, schoenen voor volle voeten, schoenen voor diabeticischoenen voor ongelijke voeten en op maat gemaakte laarzen. We leggen je alles uit over onze schoenen en de mogelijkheden. 

HALLUX VALGUS? 
PROBEER DAN ONZE HALLUX VALGUS SCHOENEN

Kenmerkend aan onze schoenen voor hallux valgus is de extra ruimte bij de aanzet van de grote teen. Deze ruimte geeft je voet meer vrijheid én voorkomt knellingen, terwijl de schoen op alle andere posities wel de juiste support biedt. Voor wie kampt met hallux valgus, zal dit een echte verademing zijn!

Je herkent onze schoenen voor hallux valgus aan de letters HV achter de naam.

fit2feet: Rekt mee waar
jouw voet dat nodig heeft

Veel vrouwen hebben pijnlijke knobbels bij de aanzet van de grote tenen, of zelfs hallux valgus. Door het rekbare materiaal, rekken onze Fit2Feet-schoenen mee daar waar dat nodig is. Het verschil tussen hallux valgus schoenen en Fit2Feet-schoenen is dat hallux valgus schoenen meer ruimte hebben op de leest, en Fit2Feet-schoenen meerekken op die plek. Fit2Feet-schoenen vind je daarom in de vorm van pumps en ballerina's. 

Je herkent onze Fit2Feet-schoenen aan de letters F2F achter de naam.

DIABETES?
PROBEER DAN ONZE DIABETES-SCHOENEN

Veel diabetici kampen met gevoelige voeten. Een harde rand of een vervelende stiknaad aan de binnenkant van de schoen kan dan extra vervelend zijn. Om deze reden heeft Wolky een collectie met diabetes schoenen uitgebracht. Deze schoenen hebben een naadloos voorblad zodat je geen vervelende randjes of naden voelt. Daarnaast hebben ze een speciale zachte voering van microfiber die chroomvrij is. Ook zit er een extra laagje foam tussen de voering en het bovenmateriaal. Kortom: we hebben er alles aan gedaan om de schoenen zo zacht en comfortabel mogelijk te maken, terwijl ze tegelijkertijd ook jouw voeten ondersteunen bij het lopen. Superfijn voor iedereen met gevoelige voeten!

Je herkent onze schoenen voor diabetici aan de letters DB achter de naam.

extra wijde schoenen:
Voor een volle voet of hoge wreef

In onze collectie bieden we schoenen aan die wijder zijn dan de reguliere modellen. Ideaal voor wie van zichzelf wat vollere voeten heeft, of juist een hoge wreef. Doordat deze schoenen meer volume hebben, bieden ze jouw (vollere) voeten voldoende ruimte om optimaal op te kunnen lopen.

Je herkent onze extra wijde schoenen aan de letters XW achter de naam.

vegan schoenen: geen materialen van dierlijke oorsprong 

Voor wie geen schoenen wil dragen met dierlijke materialen, biedt onze vegan lijn uitkomst. Voor deze vegan collectie gebruiken we de nieuwste materialen, zodat de goede eigenschappen van onze leren schoenen, bijvoorbeeld het ademend vermogen, ook voor onze vegan schoenen gelden.

Je herkent onze vegan schoenen aan het woord Vegan achter de naam en het groene logo op het voetbed.

Wateproof schoenen: wandelen in weer en wind

In onze collectie vind je diverse waterproof schoenen: échte wandelschoenen, zoals de Traction of Grip, maar ook modellen waarvan je van de buitenkant helemaal niet ziet dat ze 'waterproof'' gemaakt zijn. De stiknaden van deze modellen zijn op zo’n manier geseald dat er geen vocht naar binnen komt en tussen de voering en het bovenleer zit een speciaal membraan dat naar binnen waterdicht is, maar tegelijkertijd wel transpiratievocht naar buiten laat. In veel van deze waterdichte schoenen, vind je ook een warme voering. Zo houden we je voeten droog én warm!

Je herkent onze Waterproof wandelschoenen aan de letters WP achter de naam.

SCHOENEN MET WARME ZACHTE VOERING

Een goede voering zorgt ervoor dat de pasvorm van een schoen wordt verbeterd en de levensduur verlengd. Al Wolky's schoenen (m.u.v. de Vegan collectie) worden daarom met leer gevoerd. Voor voeten die wat extra warmte kunnen gebruiken, vind je in de Wolky collectie ook schoenen die zijn gemaakt met een extra warme voering. Deze voering is van een hoogwaardige zachte stof, die je voeten lekker warm en transpiratievrij houden. De voeringen zijn slijtvast, drogen snel en zijn zacht en dempend voor extra comfort. 

Je herkent de schoenen aan de letters CW achter de schoennaam. CW staat voor Cold Winter.

SCHOENEN MET CHROOMVRIJE VOERING

Wolky streeft ernaar om haar schoenen zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. Een goede stap in die richting is het gebruik van gerecycled rubber voor de zolen. Ook gebruiken we bij sommige lijnen chroomvrij leer voor de voeringen. Voor mensen met een chroomallergie is dit ook goed nieuws; doordat de voering geen chroom bevat, zul je hier minder snel last krijgen van huidirritatie!

Wolky's voetbedden

Het belangrijkste speerpunt van onze schoenen is zonder twijfel het comfortabele voetbed. Onze voetbedden zetten zich naar de voet door een extra laag memory foam, zijn anatomisch gevormd en ontworpen met het oog op een evenwichtige verdeling. Ook zijn ze schokdempend, gemaakt van hoogwaardige materialen, omtrokken met leer en – last but not least – bijna allemaal uitneembaar.

Het beste nieuws? Wolky's voetbedden zijn ook los te verkrijgen. Zo kun je oudere Wolky's voor een kleine prijs weer als nieuw laten voelen óf er stiekem een andere schoen net wat comfortabeler mee maken.

Ongelijke voeten?
Ga voor ons onparen programma

Veel mensen hebben links een andere schoenmaat dan rechts. Meestal is dit verschil te verwaarlozen. Wanneer het om een maat of meer gaat, zien mensen zich genoodzaakt twee paar schoenen te kopen. Zonde, vinden we bij Wolky. Daarom bieden we elk seizoen een uitgebreide 'onparen collectie'. Schoenen uit deze brochure kun je op aanvraag in twee verschillende maten ontvangen. 

Omdat een onpaar speciaal voor jou gemaakt wordt, komt er € 25,- op de prijs van het gekozen model.

Laarzen op maat

Vrijwel elke vrouw kent het probleem: een perfect zittende laars, maar een schacht die wijkt of juist te strak zit. Wolky weet dat geen kuit hetzelfde is en voorziet in een passende oplossing met het Personal Pair Programma: een op de individuele maten aangepaste schachtbreedte. We meten jouw kuiten op en maken de laarzen perfect op maat voor jou!

Wat maakt een Wolky schoen zo comfortabel?

Lees het hier >
Heb je een vraag over wolky's specials? Laat ons je helpen.
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct €5,00 korting op je eerste bestelling.

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten