Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Dr. Shoe:
Base

Dr. Shoe vertelt je alles over: Base

Deze vegan sneaker is gemaakt van kunststof. Nu horen we je denken: kunststof? Daar krijg je toch zweetvoeten van? Dáár hoef je bij de Base gelukkig niet bang voor te zijn. De bovenkant is gemaakt van microfiber. Deze kunststof is van nature ademend, knelt niet, irriteert niet én is waterafstotend. Eigen zooltjes? Geen punt! Ook de Base heeft een uitneembaar voetbed.

Transcript van de Base video van Dr. Shoe

Ik ben Dr. Shoe. En deze keer vertel ik jullie over de vegan schoen van Wolky: Base. Deze schoen is super licht en dat komt door de PU onderzool in combinatie met de kunststof bovenkant. Nu hoor ik je denken: kunststof? Daar krijg ik toch zweetvoeten van? Daar hoef je bij deze schoen niet bang voor te zijn. Wolky heeft daar wat op bedacht. De bovenkant is namelijk gemaakt van microfiber. Deze kunststof is ademend, waterafstotend en irriteert en knelt niet. Bovendien is de Base antibacterieel behandeld. Dat zorgt ervoor dat transpiratievocht niet aanhecht en nare geurtjes worden geneutraliseerd. Het anatomisch gevormde voetbed is gemaakt van kurk en deze Base zit gewoon heerlijk.

meer dr. shoe?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief,
dan houden we je zo'n 3 keer per maand op de hoogte!

Persoonlijk advies nodig over schoenkeuze?

Neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden en wij helpen je graag verder.

Reageren op deze blog?

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Relevante blogs

dr shoe vegan wolky schoenen

Dr. Shoe: Vegan

Dr. Shoe vertelt je alles over Wolky’s vegan schoenen. Ogenschijnlijk zijn het gewone leren Wolky’s, maar niets is minder waar.

Lees meer >
Wolky Future Dr. Shoe

Dr. Shoe: Delft

Dr. Shoe – Wolky’s schoenexpert – vertelt je in deze video alles over de Delft. Ze legt uit waarom de Delft een Wolky-sandaal in hart en nieren is.

Lees meer >
Wolky Future Dr. Shoe

Dr Shoe: Base

Deze vegan sneaker is gemaakt van kunststof. Maar krijg je daar dan geen zweetvoeten van? Dáár hoef je bij de Base gelukkig niet bang voor te zijn. In deze video legt Dr. Shoe – Wolky’s schoenexpert – je uit hoe dat zit!

Lees meer >

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten