Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Op maat gemaakte laarzen

Vrijwel elke vrouw kent het probleem: een perfect zittende laars, maar een schacht die wijkt of juist te strak zit. Wolky weet dat geen kuit hetzelfde is en voorziet in een passende oplossing met het Personal Pair Programma.

Personal Pair Programma

Niks is vervelender dan een laars die niet goed aansluit op je kuit. Daarom biedt Wolky jou de mogelijkheid om laarzen speciaal op maat te maken. Wij meten jouw kuit in de winkel op vier plekken en onze schoenmakers gaan dan speciaal voor jou aan de gang! Als extraatje komt jouw naam ook nog eens aan de binnenkant te staan. 

De Moher uit de Wolky collectie kun je bestellen als Personal Pair. De laars is als Personal Pair verkrijgbaar in zwart en cognac leer. Voor een Personal Pair betaal je de prijs van de laars (€239,95) + €45,00. 

Wolky’s personal pair collectie

Deze laarzen kun je als Personal Pair bij Wolky bestellen. 

Moher
239,95
Moher
239,95
Moher
239,95
Moher
239,95
Moher
239,95
Moher
239,95
Moher
239,95
Wolky’s personal pair collectie

Deze laarzen kun je als Personal Pair bij Wolky bestellen. 

MATEN OPMETEN in de winkel

Om voor jou de perfecte laars te ontwikkelen, moeten wij jouw schacht nauwkeurig opmeten.  De laarzen worden vervolgens met de hand voor jou gemaakt en kunnen daarom niet meer worden geruild. De medewerkers in onze winkels weten precies waar ze op moeten letten. Wil je een personal pair bestellen? Bezoek dan een van onze winkels óf maak een afspraak om te komen passen in de winkel door contact op te nemen met onze klantenservice.

Meer weten over Wolky’s Personal Pair Programma?
WE HELPEN JE GRAAG VERDER.

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten