Op maat gemaakte laarzen

Vrijwel elke vrouw heeft er wel eens mee te maken gehad. Je loopt een schoenenwinkel in en raakt op slag verliefd op een paar lange laarzen. Helaas merk je het al zodra je ze aantrekt: deze laars gaat niet passen. Of de schacht nu wijkt, de rits niet dichtgaat óf de laars je kuit niet mooi opvult: het is enorm vervelend. 

Omdat we vinden dat iedere vrouw een prachtig paar, goedzittende laarzen moet kunnen dragen, bieden we de mogelijkheid om deze op maat te laten maken. 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Een paar laarzen op maat laten maken, begint bij het goed opmeten van de kuit. Omdat we er zeker van willen zijn dat we jouw laars in de juiste maat maken, kan dit alleen bij een Wolky-verkooppunt worden opgemeten. De Wolky-winkel in kwesite meet jouw kuit in de winkel op vier plekken op en vervolgens gaan onze schoenmakers speciaal voor jou aan de gang. Als extraatje komt jouw naam ook nog eens aan de binnenkant van de schoen te staan!

De laarzen

Wolky’s op maat gemaakte laarzen worden gemaakt met Wolky’s Moher. De laars is als Personal Pair verkrijgbaar in zwart en cognac leer. Voor een Personal Pair betaal je de prijs van de laars (€239,95) + €45,00.

Hier zie je Wolky’s Moher afgebeeld. Ben je geïnteresseerd in een paar op maat gemaakte laarzen? Vraag er dan vooral naar bij een Wolky-winkel bij jou in de buurt!