Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

1 shoe, 3 looks:
Compass

One shoe, three looks: Compass

We laten je graag zien hoe makkelijk je Wolky schoenen kunt combineren. In deze video zie je de Compass. Wolky's Compass is dé hoge veterboot van het seizoen. De veterboot is gemaakt van licht gevet nubuck en de schoen heeft een klein zacht polsterrandje rond de enkel, dit zorgt voor extra comfort tijdens het lopen. Wat Wolky's Compass zo speciaal maakt, is dat de zool uit twee componenten bestaat. Het onderste gedeelte is slijtvast, wat goed is voor de stabilisatie van je voet, en in het bovenste gedeelte zit een foamlaag met daarboven het Wolky voetbed. Dit biedt niet alleen ultiem comfort maar zorgt er ook voor dat je onbezorgd de dag door komt!  Bekijk de video en laat je verassen! 

Wolky's Compass

Meer informatie over Wolky schoenen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief,
dan houden we je zo'n 3 keer per maand op de hoogte!

Online advies nodig over schoenkeuze?

Neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden en wij helpen je graag verder.

Reageren op deze blog?

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Relevante blogs

Wolky 1 Shoe 3 Looks foto

1 Shoe, 3 looks: Jewel

1 schoen, drie verschillende outfits. In deze video laten we je zien hoe je Wolky’s Jewel kunt stylen. Bekijk de video en laat je verassen!

Lees meer >
Wolky 1 Shoe 3 Looks Ambient

1 Shoe, 3 looks: Ambient

1 schoen, drie verschillende outfits. In deze video laten we je zien hoe je Wolky’s Ambient kunt stylen. De sportieve Ambient is een echte favoriet uit de Wolky collectie. We snappen waarom! De veterboot is extra comfortabel door de twee componenten zool en zorgt voor urenlang wandelplezier! Bekijk de video en laat je verassen!

Lees meer >
Wolky 1 Shoe 3 Looks Jump Winter

1 Shoe, 3 looks: Jump Winter

1 schoen, drie verschillende outfits. In deze video laten we je zien hoe je Wolky’s Jump kunt stylen. De Jump is een lage veterschoen met een mooi design en een leuke kleurcombinatie. De perfecte veterschoen voor het seizoen! Bekijk de video en laat je verassen…

Lees meer >

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten