Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

1 shoe, 3 looks:
Volga

One shoe, three looks: Volga

We laten je graag zien hoe makkelijk je Wolky schoenen kunt combineren. In deze video zie je de Volga. De Volga is gebaseerd op de trendy Chelsea boot. Dit keer heeft de boot naast het kenmerkende elastiek aan de buitenkant echter ook een veter gekregen. Aan de binnenkant zit een rits. Heb je de veters eenmaal goed afgesteld op de voet, dan doe je de boot daarna makkelijk aan en uit met de rits. Bekijk de video en laat je verassen! 

Online advies nodig over schoenkeuze?

Neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden en wij helpen je graag verder.

Reageren op deze blog?

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Relevante blogs

Wolky 1 Shoe 3 Looks foto

1 Shoe, 3 looks: Jewel

1 schoen, drie verschillende outfits. In deze video laten we je zien hoe je Wolky’s Jewel kunt stylen. Bekijk de video en laat je verassen!

Lees meer >
Wolky 1 Shoe 3 Looks Volga

1 shoe, 3 looks: Volga

1 schoen, drie verschillende outfits. In deze video laten we je zien hoe je Wolky’s Volga kunt stylen. De Volga is gebaseerd op de trendy Chelsea boot. Dit keer heeft de boot naast het kenmerkende elastiek aan de buitenkant echter ook een veter gekregen. Bekijk de video en laat je verassen!

Lees meer >
Wolky Medusa

1 Shoe, 3 looks: Medusa

Wolky’s Medusa is een optimaal verstelbare sandaal voor een sportieve zomer. De sandaal is lekker flexibel, heeft een fijn zacht uitneembaar voetbed en is eenvoudig te stylen!

Lees meer >

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten