Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

1 shoe, 3 looks: Nortec

One shoe, three looks: Nortec

We laten je graag zien hoe makkelijk je Wolky schoenen kunt combineren. In deze video zie je de Nortec. Deze sportieve zomerschoen is een echte inbetween: het zit tussen een sandaal en een schoen in. De Nortec heeft een robuuste uitstraling en zorgt door het hoge loopcomfort voor úrenlang wandelplezier. Weten hoe je deze stoere wandelschoen kunt combineren? Bekijk de video en laat je inspireren!

Online advies nodig over schoenkeuze?

Neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden en wij helpen je graag verder.

Reageren op deze blog?

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Relevante blogs

Wolky 1 Shoe 3 Looks Zoom

1 Shoe, 3 looks: Zoom

We laten je graag zien hoe makkelijk je Wolky schoenen kunt combineren. In deze video zie je de Zoom. Deze zachte en flexibele schoenen zijn een winterfavoriet. Wolky’s Zoom heeft een uitneembaar voetbed, een flexible rubberen loopzool met goede demping en leren voering. Bekijk de video en laat je verassen!

Lees meer >
Wolky 1 Shoe 3 Looks Jump Winter

1 Shoe, 3 looks: Jump Winter

1 schoen, drie verschillende outfits. In deze video laten we je zien hoe je Wolky’s Jump kunt stylen. De Jump is een lage veterschoen met een mooi design en een leuke kleurcombinatie. De perfecte veterschoen voor het seizoen! Bekijk de video en laat je verassen…

Lees meer >
Wolky 1 Shoe 3 Looks Nortec

1 shoe, 3 looks: Nortec

1 schoen, drie verschillende outfits. In deze video geven we je inspiratie voor het stylen van de Nortec – je zult zien dat je er alle kanten mee op kunt!

Lees meer >

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten