Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Dr. Shoe:
Byte

Dr. Shoe vertelt je alles over: Wolky's Byte

Dr. Shoe - Wolky's schoenexpert - geeft je in elke video tips and tricks over van alles omtrent schoenen óf vertelt je meer over modellen uit de Wolky collectie. Deze keer: de Byte! Deze comfortabele schoen is super flexibel en een echte in between (tussen een sandaal en een schoen). De bovenkant is extra zacht gemaakt: zo kom jij comfortabel het voorjaar door! Weten hoe dat zit? Dr. Shoe legt het je uit!

Transcript van de Byte video

Hallo. Ik ga jullie wat vertellen over de Byte. Deze schoen is super flexibel en hoe dat komt, dat ga ik je uitleggen aan de hand van een half fabrikaat. Momentje, die ga ik even pakken. Dit is hem. Zoals jullie zien bestaat dit half fabrikaat uit drie delen: een mocassin bovenwerk en twee delen voor de zool. De witte laag is van super licht PU, en de onderlaag is van dempend rubber. Hierop wordt het mocassin deel bevestigd. Bij een mocassin loopt het leer rondom door. Aan de onderkant wordt het leer met een platte stiknaad aan elkaar bevestigd. Daardoor voel je aan de zijkant van de voet geen vervelende randjes. Wolky’s losse voetbed wordt hier ingelegd voor nog meer comfort. Voor de juiste stabiliteit is de hak verstevigd. Dit heet officieel de contrefort. Ook heeft de Byte een gepolsterde rand die lekker zacht aanvoelt. De Byte is geen sandaal en het is geen dichte schoen. Het is een soort tussenschoen. Of, zoals de dames van de marketing zeggen, een inbetween.

Persoonlijk advies nodig over schoenkeuze?

Neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden en wij helpen je graag verder.

Reageren op deze blog?

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Relevante blogs

Multi Clog

Even een container aan de weg zetten, in de tuin werken of de hele dag in huis rommelen? Juist voor de uren die je thuis en om je huis besteedt, is het belangrijk om comfortabele, ondersteunende schoenen te dragen. Speciaal daarom hebben we de Multi Clog ontwikkeld. Gemaakt om jouw leven makkelijk en comfortabel te maken; je schiet ze zo even aan! 

Lees meer >
Wolky Future Dr. Shoe

Dr. Shoe: Nomad XW

Dr. Shoe – Wolky’s schoenexpert – vertelt je in deze video alles over de Nomad XW. Deze stoere slipper zorgt niet alleen voor een goed pascomfort, maar ook voor een goede stabiliteit bij het lopen. Dr. Shoe vertelt hoe het zit!

Lees meer >
Wolky Future Dr. Shoe

Dr. Shoe: Silio

Dr. Shoe – Wolky’s schoenexpert – vertelt je in deze video alles over de Silio! Deze gave western enkellaars past precies in de trends van dit najaar. En dankzij het uitneembare voetbed, is de Silio ook nog eens geschikt voor eigen steunzolen! Weten hoe dat zit? Dr. Shoe legt het je uit!

Lees meer >

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten