Al 40 jaar expert in comfortschoenen
Gratis achteraf betalen & gratis retour
Spaar voor korting bij iedere aankoop
Goed bereikbare klantenservice

Dr. Shoe:
Field

Dr. Shoe vertelt je alles over: Wolky's Field

Dr. Shoe - Wolky's schoenexpert - geeft je in elke video tips and tricks over van alles omtrent schoenen óf vertelt je meer over modellen uit de Wolky collectie. Deze keer: de Field. Deze stoere gymp is onderdeel van Wolky's e-Walk lijn; de E-bike onder de schoenen! De speciaal ontworpen achterkant voorkomt slippen van de hiel. Zo loop je makkelijker grotere afstanden af. Wil je weten hoe het zit? Dr. Shoe vertelt je er alles over! 

 

Transcript van de Field video

Hi. Vandaag ga ik je wat vertellen over de Field. Deze sneaker is onderdeel van de E-Walk 2.0 lijn. Of, zoals we bij Wolky graag zeggen: de e-bike onder de veterschoenen. En waarom die zo lekker zit, dat ga ik je nu vertellen. De schoen is uitgerust met het Roll-A-Way-systeem. Dat wil zeggen dat vanaf de hiel tot aan de bal van de voet de schoen enigszins stijf is. Daarna begint de neus iets op te lopen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je je voet automatisch afwikkelt, waardoor je makkelijk een grotere afstand af kan leggen. Ook hebben we onder het uitneembare voetbed een laag foam aangebracht voor meer demping. De combinatie van de veter en de rits zorgt ervoor dat de schoen makkelijk aan- en uit te trekken is. Ik kan nog lang doorpraten over al deze technische begrippen, maar probeer hem gewoon. Dan weet je wat ik bedoel.

meer dr. shoe?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief,
dan houden we je zo'n 3 keer per maand op de hoogte!

Persoonlijk advies nodig over schoenkeuze?

Neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden en wij helpen je graag verder.

Reageren op deze blog?

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Relevante blogs

Multifunctionele klomp

Multi-Clog

Even een container aan de weg zetten, in de tuin werken of de hele dag in huis rommelen? Juist voor de uren die je thuis en om je huis besteedt, is het belangrijk om comfortabele, ondersteunende schoenen te dragen. Speciaal daarom hebben we de Multi-Clog ontwikkeld. Gemaakt om jouw leven makkelijk en comfortabel te maken; je schiet ze zo even aan! 

Lees meer >
Wolky Future Dr. Shoe

Dr. Shoe: Byte

Dr. Shoe – Wolky’s schoenexpert – vertelt je in deze video alles over de Byte. Deze comfortabele schoen is super flexibel en een echte in between (tussen een sandaal en een schoen). Weten hoe dat zit? Dr. Shoe legt het je uit!

Lees meer >
Wolky Future Dr. Shoe

Dr. Shoe: Field

Deze stoere gymp is uitstekend om lange afstanden in te lopen. Weten waar dat aan ligt? Dr. Shoe – Wolky’s schoenexpert – vertelt het je uitgebreid in de video!

Lees meer >

Alleen je voornaam wordt getoond in de reactie. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Behandel 

Deze schoenen zijn van uitstekende kwaliteit! En wil je ze zo houden? Dan raden we je aan om de volgende producten te gebruiken.

Vul onderstaande gegevens in om de schoenen te reserveren in de Wolky in . We nemen contact met je op zodra de schoenen klaar staan op de passen.
Sluiten